İdeal mouse polling rate ayarı nedir?

Şarjı çok hızlı bitirmese kullanılır aslında, ilerleyen dönemlerde çıkacak mouselerin batarya kapasitesini arttırırlar muhtemelen.

Sarji hizli bitirmesinden ziyade hem hala tam anlamiyla stabil degil hem de FPS düşmesi yapabiliyor. Neredeyse hicbir oyunun desteklememeside var. Yüksek Hz pazarlama stratejisi suan icin. Avantajdan cok dezavantaji var.

Sarji hizli bitirmesinden ziyade hem hala tam anlamiyla stabil degil hem de FPS düşmesi yapabiliyor. Neredeyse hicbir oyunun desteklememeside var. Yüksek Hz pazarlama stratejisi suan icin. Avantajdan cok dezavantaji var.
Haklısınız hocam, ilerleyen dönemlerde düzeltirler muhtemelen çoğu sorunu.

Rica ederim yani Mouse alırken illa Polling Rate takıntısı olanları anlayamıyorum. 8K kadar abartılmış bir şey yok özellikle klavyede 😀
Valla hocam bundan önce Razer Viper Mini kullanıyordum, güzel mouse fakat artık scrollu falan bozulmuştu. Almışken bari 8khz alıyım dedim hem şu an için iyi çalışmasa da gelecekte illaki sorunları düzeltirler diye düşündüm hem de deneyimlemiş olmak istedim. Klavyeyi de yeni aldım o da 8khz destekliyor fakat 8khz olduğu için almadım, bütçeme göre alabileceğim en iyisi oydu sanırım. Fun60 Max tercih etmiştim.

Valla hocam bundan önce Razer Viper Mini kullanıyordum, güzel mouse fakat artık scrollu falan bozulmuştu. Almışken bari 8khz alıyım dedim hem şu an için iyi çalışmasa da gelecekte illaki sorunları düzeltirler diye düşündüm hem de deneyimlemiş olmak istedim. Klavyeyi de yeni aldım o da 8khz destekliyor fakat 8khz olduğu için almadım, bütçeme göre alabileceğim en iyisi oydu sanırım. Fun60 Max tercih etmiştim.

Ben de Viper Mini kullanıcısıydım ortak yönümüz varmış benim scroll tuşum da anca 3-4 basıştan sonra algılıyordu :D
Şu an Fantech Helios II Pro S kullanıyorum ve 2K Hertz olarak kullanıyorum gayet iyi ve gayet yeterli.
Özellikle klavyede 8000 Hertz çok komik bir değer yani zaten tuş basışları daha yavaş ve sürekli hareket halinde bir sensör yok üzerinde kim 8000 Hertz’e ihtiyaç duyuyor ki :D Sadece pil sömürüsü.

Ben de Viper Mini kullanıcısıydım ortak yönümüz varmış benim scroll tuşum da anca 3-4 basıştan sonra algılıyordu :D
Bende de tam olarak öyleydi hocam, sayfaları kapatırken sürekli scroll tuşunu kullanan birisiyim ve algılamayınca aşırı sinir oluyordum.
Şu an Fantech Helios II Pro S kullanıyorum ve 2K Hertz olarak kullanıyorum gayet iyi ve gayet yeterli.
Bu modele de bakmıştım mouse alırken fakat dediğim gibi almışken bari 8khz alıyım deneyimliyim dedim :D
Özellikle klavyede 8000 Hertz çok komik bir değer yani zaten tuş basışları daha yavaş ve sürekli hareket halinde bir sensör yok üzerinde kim 8000 Hertz’e ihtiyaç duyuyor ki :D
Haklısınız hocam her şeye getirmeye başladılar 8khzi :D
Sadece pil sömürüsü.
Klavyede 8khz pili çok etkilemiyor diye duymuştum, ne kadar doğrudur bilemem. Ama benim klavyenin şarjı da iyi gidiyor. 3000mAh kapasitesi var zaten, doldurması da uzun sürmüyor fazla.

8000Hz'in hangi oyunlarda destekleyip desteklenmediğini öğrenebileceğim bir yer var mıdır hocam?

Desteklenen oyunların olduğu bir site var sanırım ama FPS oyuncusu olmadığım için bilmiyorum.

Yani hocam benim istediğim şu: Hem şarj hızlı bitmesin hem de iyi bir performans sergilesin istiyorum. Öneriniz hangisi olur?

İdeali 2K o zaman sizin için.

Sağolun hocam, 2khz kullanmaya başladım.
1752429000645.png

Benim de ayarlarım bu şekilde.
2K yapıp Peak Performance, Angle Snapping (kişisel bir şey) ve ayarlardan Long Distance full çekiyorum kafam da rahat en az 30-35 saat götürüyor.

Eki Görüntüle 2534076
Benim de ayarlarım bu şekilde.
2K yapıp Peak Performance, Angle Snapping (kişisel bir şey) ve ayarlardan Long Distance full çekiyorum kafam da rahat en az 30-35 saat götürüyor.

Peak performance ve angle snapping boş özellikler hocam onları kapatırsanız daha uzun süre gidecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı