Driver overran stack buffer hatası

Merlin's biscuit

Hectopat
Katılım
23 Aralık 2017
Mesajlar
22
Yer
Ankara
Merhaba, dizüstü bir laptopum var bir süredir mavi ekran görüyordum. En sonunda hiç açılmamaya başladı. Bilgisayardan anlayan birine götürdüğümde SSD alırsan çözülür, harddiskin gitmiş dedi. Konu hakkında bilgisi olanlarında görüşlerini almak isterim. SSD almak kesin çözüm mü? Format da attım ancak yine aynı hatayı alıyorum.

Özellikler: Intel Core i5-6200.
2.30GHz.
8 GB.
 
Son düzenleme:
Merhaba, dizüstü bir laptopum var bir süredir mavi ekran görüyordum. En sonunda hiç açılmamaya başladı. Bilgisayardan anlayan birine götürdüğümde SSD alırsan çözülür, harddiskin gitmiş dedi. Konu hakkında bilgisi olanlarında görüşlerini almak isterim. SSD almak kesin çözüm mü?

Özellikler: Intel Core i5-6200.
2.30GHz.
8 GB.

Benim başıma aynısı gelmişti ve bu bahsettiğiniz sorun işlemci bazlı. İşlemciniz arızalı bana sorarsanız. Windows açılırken yaşıyorsunuz değil mi bu sorunu? Hem Windows USB takıp format atmaya çalışırken de aynı mavi ekranı alıyorsunuz.
 
Windows açılınca değil, rastgele bir şekilde mavi ekran görüyorum.
İşte minidump dosyanızı aşağıdaki rehbere göre paylaşırsanız sorunu çözeriz.
 
Windows açılınca değil, rastgele bir şekilde mavi ekran görüyorum.

O zaman farklı bir sorundan da kaynaklı olabilir. Benim yaşadığım ve mavi ekran aldığım hata aynı. İşlemci daha laptop açılırken yanıyordu resmen. Hiçbir şekilde windows/linux kurulumuna geçemiyordu. İşlemci değiştirince düzeldi. Siz de aynı sorunu görünce atladım hemen. Minidump dosyalarını paylaşın arkadaşlar yardımcı olur.
 

Geri
Yukarı