Drıver Power STATE FAILURE Hatası

KOVL2K

Kilopat
Yeni bilgisayar aldım driverler günceldi, BIOS güncel değildi güncellememiştim. Her neyse alalı bir haftaya yakın oluyor aldıgım günden beri oynuyorum LoL'ü bugün LoL'e girdiğimde oyun birden donuyor ekran siyah oluyordu. Sonra yeniden düzeliyordu, Nvidia yeni driver yayınlamış indirdim güncelledim BIOS'u güncelledim bu sefer de "Drıver Power STATE FAILURE" almaya başladım yardım lütfen. BIOS güncel, ekran kartı güncel ne yapmam lazım?

Sıcaklıklar normal 44-45 derece arası gidiyor internette gezerken. Oyun oynarken de oyuna ve grafik ayarlarına bağlı olarak 75'e kadar çıkıyor ama daha üstünü görmedim.

Sistem özelliklerim:
  • Windows 10-64 Bit
  • GT 930M Ekran Kartı
  • 8 GB RAM
  • İ5 6200U işlemci
  • Toshiba Laptop.
CCleaner vardı bilgisayarımda sildi mi bilmiyorum minidumpa baktığımda sadece upload ettiğim vardı.
Minidump: Minidump_eraycatak.rar

Ek olarak Knight oynuyordum oyunu alta alıp Faceboo'ka baktım ve Intel görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile kurtuldu dedi yardım lütfen düzeltemezsem ya iade edeceğim ya da servise göndereceğim 1 haftalık bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Power State Failuremavi ekran hatası karşısında yapman gereken şey son yüklediğin sürücüleri kaldırmaktır. Çünkü Driver Power State Failure hatasının oluşmasının sebebi son yüklediğin sürücülerden kaynaklanmaktadır.

Son yazdığına göre sorun ya "İntel HD Graphics" de ya da "Nvidia" sürücünde. DDU ile ikisini de kaldır, daha sonra sırasıyla önce İntel HD Graphics sürücüsünü sonra da Nvidia sürücüsünü indirip yükle.

BFhastası'nın son dediği yapmadığın için sorunlarla karşılaşıyorsun. Ekran kartını sadece Nvdia veya AMD'den ibaret olduğunu sanıyor çoğu kişi. Doğru güncellendiğinde sorun olmayacaktır. Şuan dump incelemedim denileni yaptıktan sonra alırsan paylaş incelerim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı