Yeni bilgisayar aldım driverler günceldi, BIOS güncel değildi güncellememiştim. Her neyse alalı bir haftaya yakın oluyor aldıgım günden beri oynuyorum LoL'ü bugün LoL'e girdiğimde oyun birden donuyor ekran siyah oluyordu. Sonra yeniden düzeliyordu, Nvidia yeni driver yayınlamış indirdim güncelledim BIOS'u güncelledim bu sefer de "Drıver Power STATE FAILURE" almaya başladım yardım lütfen. BIOS güncel, ekran kartı güncel ne yapmam lazım?
Sıcaklıklar normal 44-45 derece arası gidiyor internette gezerken. Oyun oynarken de oyuna ve grafik ayarlarına bağlı olarak 75'e kadar çıkıyor ama daha üstünü görmedim.
Sistem özelliklerim:
Minidump: Minidump_eraycatak.rar
Ek olarak Knight oynuyordum oyunu alta alıp Faceboo'ka baktım ve Intel görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile kurtuldu dedi yardım lütfen düzeltemezsem ya iade edeceğim ya da servise göndereceğim 1 haftalık bilgisayar.
Sıcaklıklar normal 44-45 derece arası gidiyor internette gezerken. Oyun oynarken de oyuna ve grafik ayarlarına bağlı olarak 75'e kadar çıkıyor ama daha üstünü görmedim.
Sistem özelliklerim:
- Windows 10-64 Bit
- GT 930M Ekran Kartı
- 8 GB RAM
- İ5 6200U işlemci
- Toshiba Laptop.
Minidump: Minidump_eraycatak.rar
Ek olarak Knight oynuyordum oyunu alta alıp Faceboo'ka baktım ve Intel görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile kurtuldu dedi yardım lütfen düzeltemezsem ya iade edeceğim ya da servise göndereceğim 1 haftalık bilgisayar.
Son düzenleyen: Moderatör: