"Driver Power state failure" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Cihan Özbey

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bugün bilgisayarıma format attım. Ancak attıktan hemen sonra "driver Power state failure" mavi ekran hatası almaya başladım. Formattan sonra yapılması gereken şeyleri yapmaya çalışırken aniden alıyorum hatayı. Mesela Win Update'de güncelleme yapıyorum bir anda bu hata geliyor ve yeniden başlatılıyor PC. Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam pc de kontrolüm neredeyse 1 dakika, pc açılıyor örneğin indirdiğim nvdia driverını kuracağım ama çalıştır dememle mesela hemen mavi ekran veriyor. Şuana kadar en fazla 5 dakika mavi ekran vermeden dayanabildi. "sfc /scannow" rehberi işlemini uygularkende işlemin ortasında veya hemen başında tekrardan mavi ekran veriyor. Tekrardan format da attım bir şey değişmedi. Kullanamayacak duruma geldi kısa süre geçmeden veriyor mavi ekranı.
Bu arada Aygıt Yöneticisinde bazı sürücülerin yanında ünlem işareti var o sürücüleri kaldırdım ardında yeniden başlattım. Yine aynı sürücülerde ünlem işareti çıkıyor kaldırsamda sürücüleri tekrar ünlem geliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…