Driver Power state failure mavi ekran hatası

sacesdd

Decapat
Merhaba, driverlarımı güncelledikten sonra sık sık bu hatayı alıyorum ve yeni okul dönemi de başladığı için bu sorunu acilen çözmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Minidump

Intel Dynamic Platform Thermal Network sürücüsü güncellendi.

Kamera sürücüsü silindi. Apple yazılımı kaldırıldı. HP yazılımları silindi. SFC /Scannow yapıldı. Bozuk dosyalar onarıldı.

DDU ile sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyecek sistem sahibi. Kamera için donanım kimliğini de ben attım sonra lazım olur diye.

Kamera lazım olursa sürücüsü burada.

Intel Dynamic Platform Thermal Network sürücüsü güncellendi.

Kamera sürücüsü silindi. Apple yazılımı kaldırıldı. HP yazılımları silindi. SFC /Scannow yapıldı. Bozuk dosyalar onarıldı.

DDU ile sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyecek sistem sahibi. Kamera için donanım kimliğini de ben attım sonra lazım olur diye.

Kamera lazım olursa sürücüsü burada.

Ekran kartı sürücülerini intel ve nvdia'nın sitesinden mi yoksa Hp'nin driver sitesinden mi yükliyim? Hp'nin driver indirme sitesindeki 2018'ten kalma o yüzden kafam karıştı.

KB4601319 güncellemesi kamera ile ilgili sorun çıkardığı için sildik.

Intel Dynamic Platform Thermal Network sürücüsü silindi.

DISM uyguladık.

Nvidia'ya ait tüm programları konu sahibi kaldıracak, akabinde DDU ile silip tekrar ekran kartı sürücülerini kuracak.

İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.
report
KB4601319 güncellemesi kamera ile ilgili sorun çıkardığı için sildik.

Intel Dynamic Platform Thermal Network sürücüsü silindi.

DISM uyguladık.

Nvidia'ya ait tüm programları konu sahibi kaldıracak, akabinde DDU ile silip tekrar ekran kartı sürücülerini kuracak.
Nvidia ile birlikte intele de aynı işlemleri uygulamalı mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı