mksahinn16
Kilopat
Daha fazla
Herkese merhaba. Windows 10 sistemim güncelleme sonrası konu başlığında belirttiğim şekilde Wi-Fi bağlantısı yapamamakta yaptığında ise hemen düşmektedir. Buna ek olarak driver power state failure başlığıyla mavi ekran vermeye başladı. Arada bir de USB aygıtlarına takılan bellek vs. gibi şeyleri algılamıyor. Değerli yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. @Murat5038 @MF @Recep Baltaş
Minidump dosyası linkini umarım doğru şekilde paylaşmışımdır. Sosyalde yer alan ilgili rehber ile yükledim. @Murat5038 Hocam daha önceki başlıklarımda sorunların tespiti için AIDA 64 raporu istemiştiniz bu konu içinde gerekli olacağını düşünüp imzanızda yer alan rehberden yararlanarak raporu diskime yükledim. Report.htm ektedir.
Minidump dosyası linkini umarım doğru şekilde paylaşmışımdır. Sosyalde yer alan ilgili rehber ile yükledim. @Murat5038 Hocam daha önceki başlıklarımda sorunların tespiti için AIDA 64 raporu istemiştiniz bu konu içinde gerekli olacağını düşünüp imzanızda yer alan rehberden yararlanarak raporu diskime yükledim. Report.htm ektedir.
Son düzenleyen: Moderatör: