DRIVER POWER STATE FAILURE Mavi Ekran Hatası

mksahinn16

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Windows 10 sistemim güncelleme sonrası konu başlığında belirttiğim şekilde Wi-Fi bağlantısı yapamamakta yaptığında ise hemen düşmektedir. Buna ek olarak driver power state failure başlığıyla mavi ekran vermeye başladı. Arada bir de USB aygıtlarına takılan bellek vs. gibi şeyleri algılamıyor. Değerli yardımlarınızı ve yönlendirmelerinizi bekliyorum. @Murat5038 @MF @Recep Baltaş
Minidump dosyası linkini umarım doğru şekilde paylaşmışımdır. Sosyalde yer alan ilgili rehber ile yükledim. @Murat5038 Hocam daha önceki başlıklarımda sorunların tespiti için AIDA 64 raporu istemiştiniz bu konu içinde gerekli olacağını düşünüp imzanızda yer alan rehberden yararlanarak raporu diskime yükledim. Report.htm ektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
@THE_MILLER Hocam ilgin için teşekkürler. Daha önce sistem geri yükleme yapmadım, tarif edebilirseniz sevinirim. Şu aşamaya kadar geldim fakat hatalı bir işlem dönüşü zor olan bir duruma sokabilir diye çekindim.
Adsız.png
Adsız.png

Doğrudur hocam. Dediğim gibi hiç kullanmadım kendi ayarı ne şekildeyse öyle kalmış olmalı. Dediğiniz bölümde ekran şu şekilde sanırım geri yükleme noktam yok. Driver yüklemesi yapsam düzelir mi acaba? Ve doğru driver ı nereden bulabilirim?
Adsız.png
Adsız.png
@Murat5038 Hocam daha önceki sistem sorunlarımı sayenizde çözmüştüm konu ile alakalı değerli görüş ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Kullandığın Wifi kartı eski ve Win 10 desteği yok sayılır. O yüzden bu kartı alıp takabilirsin ancak kart güncel olduğundan slot uyumlu olsa da sorun çıkma ihtimali var.
Aliexpress.com : Buy Wireless Adapter Card for Intel 7260 7260HMW BN 802.11bgn 300Mbps Bluetooth 4.0 Mini PCI E Wifi Card for dell asus acer from Reliable wifi card suppliers on Shenzhen Global E-Commerce Co., Ltd.

Alternatif olarak güncel USB destekli bir wifi almak. Adaptör ve pil eski arızalı ise de değiştirin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı