Driver Power State Failure Mavi Ekran Hatası

Patates

Megapat
Daha fazla  
Bir sene önce Monster Abra A5 v12.1.2 modelini aldım. Aldığım günden beridir şarj cihazı takılıyken herhangi bir video işleminde bilgisayar kilitleniyor, tuştan kapatmam gerekiyordu. Garantiye bu durumu bildirdim ve anakart mofsetlerinin bozuk olup, değişmesi gerektiğini söylediler.

Ürünü garantiden aldım ve bu sefer Adobe Premiere ve After Effects kullanırken bilgisayar kilitleniyor ve "DRİVER_POWER_STATE_FAILURE" mavi ekran hatasını alıyorum. Belki yazılımsal bir sorundur diyerek Premiere'in farklı versiyonlarını denedim, sistem geri yükleme yaptım; buradan itibaren "DPC_WATCHDOG_VIOLATION" hatasını aldım, ardından "CRITICAL PROCESS DIED" mavi ekran hatasını aldım ve Windows hiç açılmadı. Belki Windows bozulmuştur dedim ve format attım.

Format attıktan sonra gerekli driverları yükledim, Premiere'i açtığımda sonuç yine aynı.

Minidump

Merhabalar kuzen aynı sorunu bende şuan yaşıyorum. MSİ GS 63 var bu ay başı amerikadan almıştım video editlemem gerekiyor. ilk kurduğum progrmı sorun programdadır diyerekden sildim ve başka bir edit programı yükledim ve şuan gene aynı sorunu yaşıyorum. Şuanda herşey güncel görünüyor eğer sorunun nasıl giderebilceğini tam analamıyla öğrenirsen bana yardımcı olurmusun ?

Merhabalar kuzen aynı sorunu bende şuan yaşıyorum. MSİ GS 63 var bu ay başı amerikadan almıştım video editlemem gerekiyor. ilk kurduğum progrmı sorun programdadır diyerekden sildim ve başka bir edit programı yükledim ve şuan gene aynı sorunu yaşıyorum. Şuanda herşey güncel görünüyor eğer sorunun nasıl giderebilceğini tam analamıyla öğrenirsen bana yardımcı olurmusun ?
Selamlar, sanırım sorunu bugün çözdüm. Güncel Nvidia driverını kaldır, Nvidianın sitesinden 2-3 ay önceki eski driverı kur sorun düzelecektir.

Çok teşekkürler kuzen cevap için. peki eski driverları kulanmak diğer diğer uygulamar için sıkıntı olmazmı ? ve yani biz güncelleri kulanamayacakmıyız acaba ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı