Driver Power state failure, mavi ekran

Naim Demirci

Centipat
Merhabalar, forumda neyi nasıl yapmam gerektiğine dair yeni üye olduğum için çok bir şey bilmiyorum. Şimdiden özür dilerim.

Bilgisayarım Acer Aspire A315-42G.
8 GB RAM.
Vega 8 -540X ekran kartları.
256 GB SSD.
Ryzen 5 3500U CPU.

minidump dosyalarım

Şöyle birşeyi belirtmek isterim ki bu mavi ekran hatalarını aldıktan sonra 540X hybrid ekran kartım Windows tarafından başlatılamıyor. Aygıt yöneticisinde göremiyorum, güvenli modda açtığımda da gözükmüyor. Çözülmesi umuduyla SSD'yi sıfırladım, BIOS'u güncelledim. Ekran kartını DDU ile silip tekrar kurdum ama nafile sadece Vega 8 çalışıyor, oyun falan oynatmıyor. 540X olmadığı için arada bir 540X geliyor geldiği zaman bilgisayarı 30 dakika kadar bir boşta bırakınca Turbo modu kapanınca tekrar aynı hatayı veriyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Buyrun hocam yeni dump dosyaları.

Edit: Dediğiniz dosyayı kurmuştum ama windows u güncellerken üstüne kendisi bir şeyler kurmuş sanırım :) hemen düzeltiyorum

Edit2: Hocam önceki verdiğiniz ses sürücüsü ile amd uygulamasını yükledim problem devam ediyor.Ek olarak yüklememi istediğiniz şeyi yüklemeye çalıştığımda bu şekilde hata veriyor.

Son düzenleme:
Galiba benim kendi ellerimle yapabileceğim bir şey kalmamış artık riskli yollara girmeye gerek yok sanırım.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Herkese merhaba sorunu çözdüğüm için belki diğer arkadaşlarıma da yardımcı olabilirim umuduyla yazmak istedim.

Bataryam bilgisayarın içinde olduğu için içini açıp bilgisayardan ilişiğini kesip bataryasız bir şekilde kullanınca sorunum çözüldü.Herkese yardımları için teşekkür ederim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı