090820-8265-01.zip istenilen şekilde yaptım sanırım buyurun.Minidump Dosyalarını Paylaşın
23.06.2025 tarihinde yapılan güncel rehbere aşağıdaki linkten erişebilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/konu/minidump-nedir-nasil-paylasilir.3817531/ Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran verdiğinde belleğin ufak bir dökümünü barındıran dosyalardır. Bunları analiz ederek mavi...www.technopat.net
Hocam bu "intel ses sürücüsü"nü nerden güncelleyebilirimEkran kartınızın ve işlemcideki grafik biriminin sürücülerini DDU ile kaldırıp güncelleyin. Ayrıca Intel ses sürücüsünü de güncelleyin. VIPRE Internet Security veya Adobe Phosohop programlarından birisi yüklüyse de kaldırın.
İkincide Intel'i yanlış yazmışım sanırım. Ses sürücüsünü aşağıdan güncelleyebilirsiniz.
Ekran kartını GeForce Experience'tan güncelleyebilirsiniz. İşlemcideki grafik birimini de şuradan güncelleyebilirsiniz.ASUS Türkiye
ASUS, dizüstü bilgisayarlar, anakartlar, ekran kartları, monitörler, masaüstü bilgisayarlar, sunucular, kablosuz çözümler aÄ cihazlarının olduÄu ürünlerinde kaliteden asla ödün vermeyen bir Åirkettir.www.asus.com
Intel product specifications
Intel® product specifications, features and compatibility quick reference guide and code name decoder. Compare products including processors, desktop boards, server products and networking products.ark.intel.com
Dostum üzülerek yine benTamamdır, o halde güncellemeyin.
Dosyalarınıza bir daha baktım. Minidump dosyasında Intel grafik ve ses sürücüsünü aynı şekilde gösteriliyor, bu yüzden en başta ses sürücüsünü de eklemişim.
Dediğim bütün işlemleri yapmazsanız ve 1 gün gibi bir süre içinde mavi ekran almazsanız sorununuz çözülmüştür. Çözülmezse yeni dump dosyalarını atın.