Driver: San Francisco nereden satın alınabilir?

claudespeedtr

Hectopat
Daha fazla  
Driver serisinin PS1'den beri fanıyım. Güzelim oyunun üzerine düşmeyip de batıran Ubi'ye diyecek çok şey var da neyse. Benim sormak istediğim şey bu oyunu nereden satın alabiliriz PC için? Hoş satın alsak da kurabilir miyiz bilmiyorum ama bir umut sorayım dedim. :(

Bu key fiyatları ne böyle. 700müş zamanında o bile iyi sayılırmış inanılmaz cidden. Böyle birkaç oyun var maalesef Blur ve DriverSF gibi steamden kalktığı için key fiyatları absürt bir hal alan.

claudespeedtr ben tanıyorum seni bu arada taa GTATurk'ten Driver fanıyım dediğinde anladım olayı nasılsın :D Görüşmeyeli?
Hala arıyorum bulamadım. G2A gibi sitelere mesaj attım yok. 5-6 ay önce Ubisoft Store UK sitesinden alanlar olmuş Youtube videosu çekmiş ama sanırım artık hiçbir yerde yok. Xbox Series S için storeye bakıyorum yok, dijital hesap arıyorum onu da bulamıyorum. Dediğin kişiyi tanımıyorum bu arada.. :)

Hala arıyorum bulamadım. G2A gibi sitelere mesaj attım yok. 5-6 ay önce Ubisoft Store UK sitesinden alanlar olmuş YouTube videosu çekmiş ama sanırım artık hiçbir yerde yok. Xbox Series S için Store'ye bakıyorum yok, dijital hesap arıyorum onu da bulamıyorum. Dediğin kişiyi tanımıyorum bu arada. :)

Reis son çare korsan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı