Driver sorunu USB görmüyor

batuhanaytekin

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dual boot ile Windows 8.1 yanınada Mavericks 10.9.2 kurdum Mavericks sadece boot ettiğim USB'yi görüyor onun dışında taktığım USB'ler masaüstünde çıkmıyor bu nedenle drivlerları atamadım sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'u açın ve Multibeast'ı indirin ve windows'un kurulu olduğu diske atın. Daha sonra Mavericks'i açın windows'un kurulu olduğu diske girin ve mutibeast karşınızda. 
Açın ve dediğimi yükleyin.

Uygulamalar > İzlenceler > Disk İzlencesi
yolunu takip ederek disk izlencesini açın windowsun kurulu olduğu disk solda soluk yazı ile diğer bölümlerden farklı olarak görünür. Ona sağ tıklayıp "masaüstüne bağla" seçeneğini kullanarak diski masaüstünde görebilirsiniz.
Not düşeyim windows bölümlerinde "ntfs" dosya sistemi kullanılmaktadır. Bu bölümleri os x ile görüntüleyebilirsiniz ancak veri yazamazsınız. Yani demek istediğim windowsdaki dosyalarınızı açabilirsiniz ama içine dosya atamazsınız. Fakat bunun da çözümü var, tuxerantfs adlı programı kurarak os x ile ntfs dosyalarını görebilirsiniz(bilmeyen arkadaşlarımız için eklemek istedim).
Usb sorununuz için sistem başlangıcında os x'i boot ederken "USBBusFix=Yes" komutunu kullanarak boot etmeyi deneyin bu çözüm olabilir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı