Driver yüklenince sistem mavi ekran veriyor

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Intel Nuc'umda Windows 10 yüklediğimde internete bağlamazsam sorun çıkmıyor. İnternete bağladığım anda Windows'un otomatik yüklediği driverlar nedeniyle mavi ekran veriyor ve bir daha açılmıyor. Win 8.1 yükledim sorun ortadan kalktı. Driverları Intel'in sitesinden kendim yükledim. Şimdi bu haldeyken Windows 10'a upgrade aracını kullanarak yükseltirsem aynı sıkıntı tekrar yaşanır mı?

Intel Nuc'umda Windows 10 yüklediğimde internete bağlamazsam sorun çıkmıyor. İnternete bağladığım anda Windows'un otomatik yüklediği driverlar nedeniyle mavi ekran veriyor ve bir daha açılmıyor. Win 8.1 yükledim sorun ortadan kalktı. Driverları Intel'in sitesinden kendim yükledim. Şimdi bu haldeyken Windows 10'a upgrade aracını kullanarak yükseltirsem aynı sıkıntı tekrar yaşanır mı?
Hocam driverin Windows 10 ile alakalı sorunu olabilir siz Windows 8.1'de iken driverları bir klasöre koyun Windows 10 uyumlu olan ondan sonra Windows 10 internetten indirildikten sonra yükseltme başladığında interneti kesin yükseltmede zaten dosyalar silinmediği için oluşturduğunuz dosyadan driveri yükleyin. Umarım işe yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı