denizsevim
Kilopat
Evet yine kuramıyorum driverı.Ekran kartı sürücüsüne bağlı problem yaşarsan tekrar dosya ile cevap yazabilirsin.
Ama mavi ekran yok sadece kuramıyorum.
Evet yine kuramıyorum driverı.Ekran kartı sürücüsüne bağlı problem yaşarsan tekrar dosya ile cevap yazabilirsin.
Böyle bir cevap vermiştim ilk sayfada galiba donanım problemi var sizde.Eğer sorun devam ediyor ise ekran kartınızı farklı bir bilgisayar üzerinde deneyin, eğer yine sorun devam ediyor ise garantisi var ise garantiye gönderin.
Bilmiyorum ekran kartı zaten geçici Ampere serisini bekliyorum. Fanlar çalışıyor ama fanın çalışması donanım probleminin olmadığı anlamına gelmez. Ayrıca hata almıyorum A0.Böyle bir cevap vermiştim ilk sayfada galiba donanım problemi var sizde.
Galiba 43 hatası alıyorsun.
Sürücüyü hiçbir şekilde kuramıyorum nedenini bilmiyorum.A0 nedir?
Hata almıyorsan sürücüyü nasıl kuramıyorsun?
Aynen aygıt yöneticisinin altında ünlem işareti var sürücüyü güncelle tuşuna basınca en güncel sürümdesin diyor. GeForce Experience'den de deniyorum bu sefer hiçbir şey demiyor.Hata değil bilgi kodu.
Eki Görüntüle 487599
Hala anlamış değilim, sürücüyü nasıl kuramıyorsun ekranda ne yazıyor?
Aygıt yöneticisi altında ünlem işareti var mı?
Elle kurulmadığı için experience’den denedim. Nvidia’nın sitesinden manuel olarak da denedim.Sürücüyü Experience üzerinden kurma elle kur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.