Ekran kartını seçerseniz ekran kartı sürücüsü, ses kartını seçerseniz ses kartı sürücüsünü kaldırır. Güvenli moda geçemezseniz direkt olarak kaldırabilirsiniz @nihatkemal
Ekran kartını seçerseniz ekran kartı sürücüsü, ses kartını seçerseniz ses kartı sürücüsünü kaldırır. Güvenli moda geçemezseniz direkt olarak kaldırabilirsiniz @nihatkemal
1 kere yedim mavi ekran bugün öbür günler ben atmıştım dmp dosyalarını riot vanguardı sil dediler yaptım easy anti cheatı sil dediler yaptım ekran kartı driver dediler yaptım ama olmadı
Önceki konunuzdan devam etmeniz daha mantıklı olur. Ben de orada varmışım. Yani o konudan devam etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca yeni oluşan dump dosyalarını o konuda paylaşmalısınız.
Konunuz: BAD_OBJECT_HEADER Mavi ekran hatası - Technopat Sosyal
Ya ben bu bilgisayarı inventusa geri gönderdim adamlar bakmış işlemciyi değişmiş daha başka bir şeyde sıkıntı yokmuş. Memtest yapamam, flash bellek yok.
Önceki konunuzdan devam etmeniz daha mantıklı olur. Ben de orada varmışım. Yani o konudan devam etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca yeni oluşan dump dosyalarını o konuda paylaşmalısınız.
Konunuz: BAD_OBJECT_HEADER Mavi ekran hatası - Technopat Sosyal