DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (D1) mavi ekran hatası

borghesia

Hectopat
Yer
İlkadım, Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2080 - 2600X
ASUS AC1300 USB-AC58 kullanıyorum. Windows 7 driveri kurulduğu zaman bir sorun olmuyor, lakin hızı ciddi anlamda düşürüyor. Windows 10 sürücüsünde ise sıklıkla bu mavi ekran hatasına sebebiyet veriyor. Minidump dosyaları bu linkte.

Wi-Fi sürücü sorunu.

Aygıt Yöneticisi'nden sürücüyü kaldırıp öyle kurmayı deneyin. Sürücüyü kurarken cihazı USB porttan çıkarın. Restart sonrası takın.

Evet eksik oluşturmuşum konuyu, Wi-Fi sürücüsu kaynaklı. Ek olarak Windows 11 kullanıyorum. Yazdıklarınızı denedim, Wi-Fi 2.4GHz ile 5GHz mesh açık olduğu için tek bir ağdan veriyordu. İkisini de ayırıp sadece 2.4GHz bağlandım gene aynı sonuç. 5GHz ile de aynı sonuç. IP değişmesi kaynaklıdır diye de sabit bir IP de atadım. Değişen bir şey olmadı. ASUS'a durumu bildirdim hala geri dönüş alamadım. Sitelerinde Windows 11 için uyumlu diye belirttikleri için almıştım.

Bu ürünü aldığım zaman, gene bu tarz sorunlarla boğuşur muyum? Anakartım MSI B450M Pro VDH Plus.

Son düzenleme:

Tamam teşekkür ederim. Kurduktan sonra bir süre bilgisayarı açık bırakacağım. Sonuçları buradan bildiririm. Gece saatleri sebebini bilmediğim şekilde 15 dakikada bir mavi ekran veriyor. Açık kaldığı sürede de herhangi bir multiplayer oyuna girdiğim zaman mavi ekran veriyor. Deneyip geri dönüş yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…