M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.829 Çözümler 10 9 Temmuz 2021 #1 Merhaba, bilgisayarı kullanırken mavi ekran verdi. Minidump: Yeni klasör (1).rar
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.357 Makaleler 19 Çözümler 484 Yer Valisiz Vilayet, Bandırma! 9 Temmuz 2021 #2 Samsung Magician varsa kaldırın. BIOS güncellemeniz var mı kontrol edin. Hatanın ana sebebi fare kontrolcü sürücüsü. Kullandığınız fare sanırım hataya sebep olmuş. Artı 0 Eksi
Samsung Magician varsa kaldırın. BIOS güncellemeniz var mı kontrol edin. Hatanın ana sebebi fare kontrolcü sürücüsü. Kullandığınız fare sanırım hataya sebep olmuş.
KS KS M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.829 Çözümler 10 9 Temmuz 2021 #3 KojiroHyuga04 dedi: Samsung Magician varsa kaldırın. BIOS güncellemeniz var mı kontrol edin. Hatanın ana sebebi fare kontrolcü sürücüsü. Kullandığınız fare sanırım hataya sebep olmuş. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yok Samsung yazılımını kaldıracağım fakat fareyi yeni aldım G203 sürücü olarak da G HUB kurdum nasıl hata verebilir anlamadım? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Samsung Magician varsa kaldırın. BIOS güncellemeniz var mı kontrol edin. Hatanın ana sebebi fare kontrolcü sürücüsü. Kullandığınız fare sanırım hataya sebep olmuş. Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemesi yok Samsung yazılımını kaldıracağım fakat fareyi yeni aldım G203 sürücü olarak da G HUB kurdum nasıl hata verebilir anlamadım?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 17.357 Makaleler 19 Çözümler 484 Yer Valisiz Vilayet, Bandırma! 9 Temmuz 2021 #4 G Hub yazılımını o zaman şimdilik kaldırın sonra geri yüklersiniz. Olabilir, her yerden hata çıkabilir. Artı 0 Eksi
G Hub yazılımını o zaman şimdilik kaldırın sonra geri yüklersiniz. Olabilir, her yerden hata çıkabilir.
KS KS M Mert1337 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 2.829 Çözümler 10 9 Temmuz 2021 #5 Tamamdır G HUB yazılımınıda kaldırdım dediklerinizi yaptım başka bir şey kalmadı sanırım. Artı 0 Eksi