umutdlgc Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 72 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #1 RAM 16 Laptopum Monster Abra A7 işletim sistemini kendim kurdum. LoL oynarken birden laptop kastı ve mavi ekran aldım bunun çözümü için ne yapmam gerek? minidump - Google Drive drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2023
Laptopum Monster Abra A7 işletim sistemini kendim kurdum. LoL oynarken birden laptop kastı ve mavi ekran aldım bunun çözümü için ne yapmam gerek? minidump - Google Drive drive.google.com
thesky292 Decapat Katılım 15 Mart 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 3700x Asus Rog Strix Nvidia RTX 3080 Ti Kingston Fury Beast 32GB(16x2) TUF Gaming B450M-PRO 2 LG UltraGear 27" 1ms 165hz Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #2 Sürücülerle alakalı gibi görünüyor. Sürücülerinizi yeniden kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtların, işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz. Artı 0 Eksi
Sürücülerle alakalı gibi görünüyor. Sürücülerinizi yeniden kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtların, işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz.
KS KS umutdlgc Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 72 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #3 umutdlgc dedi: Laptopum Monster Abra A7 işletim sistemini kendim kurdum. LoL oynarken birden laptop kastı ve mavi ekran aldım bunun çözümü için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... thesky292 dedi: Sürücülerle alakalı gibi görünüyor. Sürücülerinizi yeniden kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtların, işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl kuracağımı bilmiyorum monsterın web sitesinden bir kaç şey yüklenmiştim onları tekrar mı yüklemem gerek? Artı 0 Eksi
umutdlgc dedi: Laptopum Monster Abra A7 işletim sistemini kendim kurdum. LoL oynarken birden laptop kastı ve mavi ekran aldım bunun çözümü için ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... thesky292 dedi: Sürücülerle alakalı gibi görünüyor. Sürücülerinizi yeniden kurdunuz mu? Eğer kurmadıysanız BIOS, Chipset, ekran kartı ve diğer aygıtların, işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücülerini kurunuz. Genişletmek için tıkla... Nereden ve nasıl kuracağımı bilmiyorum monsterın web sitesinden bir kaç şey yüklenmiştim onları tekrar mı yüklemem gerek?