Hasxes Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası alıyorum. Çözüm için Memory dump a baktıgımda ise bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim acaba?
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası alıyorum. Çözüm için Memory dump a baktıgımda ise bu hatayı alıyorum. Nasıl çözebilirim acaba?
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 24 Ağustos 2024 #2 Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüm: Bu dosyayı açma izniniz yok. İzin almak için dosyanın sahibine veya yöneticiye başvurun. Alınan hata: Açmaya çalıştığınız dosyaya sağ tık > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş: Devam: Kullanıcı hesabınızı seçin ve devralmayı etkinleştirin: Uygula ve Tamam. Artık gerekli izinlere sahipsiniz. www.technopat.net
KS KS Hasxes Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Teşekkürler. Artı 0 Eksi