H HxL06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 75 Çözümler 2 30 Mayıs 2021 #1 Selamlar minidump linkini aşağıya bırakıyorum, analiz edip bilgilendirirseniz çok sevinirim. Uzun süredir hiç driver kurmadım. Ekran kartımın desteği zaten kesilmiş durumda. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
Selamlar minidump linkini aşağıya bırakıyorum, analiz edip bilgilendirirseniz çok sevinirim. Uzun süredir hiç driver kurmadım. Ekran kartımın desteği zaten kesilmiş durumda. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.709 Makaleler 18 Çözümler 440 Yer Valisiz Vilayet! 30 Mayıs 2021 #2 Ses sürücünü güncelle. En çok bunun hakkında uyarı çıktı karşıma. Artı 0 Eksi