Çözüldü "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" yeşil ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Baran@

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.dropbox.com/scl/fi/x4q0flc2rhycp8vtdk6by/minidump.rar?rlkey=u98stvdf87aef68x1supzpqj8&st=35amhqjp&dl=0
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 500 GB m.2 SSD
Ekran kartı
RTX 3050 Ti Max-Performance
Anakart
Monster ABRA A5 V19.2
İşlemci
İntel i5-12500H
Merhaba;

Bilgisayardan az çok anlayan birisiyim. Kendi sorunlarımı kendim çözebiliyordum şimdiye kadar fakat uzunca bir süredir çözemediğim bir problem var.
Genel olarak mavi ekranlar ünlüdür ama, bende yeşil ekran çıkıyor. Her oyun oynadığımda (her oyunda aynı şey oluyor, en son Stardew Valley oynuyordum) Alt+Tab yaptığımda bir problem yok fakat oyuna tekrar geri döndüğümde böyle bir hata alıyorum, "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". Ardından laptopum kulak tırmalayan tiz bir ses çıkarıyor ardından yeniden başlıyor.

Alt kısımda "igdkmdn64.sys" diye bir şey yazıyor. Umarım servise vermem gerekmiyordur. Okulum başlamak üzere.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Deneyip dönüş yapacağım, teşekkürler.

İntel ARC Control sürücüsünü güncelleyince garip bir şekilde sorunum düzeldi. art arda alt tab yapsam bile şuan atmıyor. Teşekkür ederim

Hem dahili hem harici ekran kartı sürücünü kaldır. Sonra geri kur. Hatanın sebebi dediğine göre iGPU sürücüsü kaynaklı.

Deneyip dönüş yapacağım, teşekkürler.

İntel ARC Control sürücüsünü güncelleyince garip bir şekilde sorunum düzeldi. art arda alt tab yapsam bile şuan atmıyor. Teşekkür ederim

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…