Çözüldü DRIVER_OVERRAN_STACK_BUFFER hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ktskn

Hectopat
RAM
Patriot Viper Venom 2x16 GB 6000 MHz CL36 veya CL38 olmalı
SSD veya HDD modeli
Kioxia Exceria Pro 2 TB
Ekran kartı
MSI Shadow 2X 5060 Ti 16 GB
Anakart
MSI Pro B650M-A
İşlemci
Ryzen 9 9900X
Daha şimdi oldu. Klavye durup dururken koptu bağlandı, koptu bağlandı, koptu bağlandı falan derken bir anda mavi ekran yedim. Sistem tekrar açıldı. Açılırken yine klavyenin ışığı yanıp söndü yanıp söndü. Sonra yine mavi ekran. Klavyenin kablosunu sökünce mavi ekran yemiyorum. Durup dururken oldu. Hiçbir şey yüklemedim de bir şey de değiştirmedim. YouTube izliyordum ve bu oldu. Klavye markası Ajazz AK680. Klavyeyi takamadığım için minidump dosyasını ekleyemiyorum.

Sistemi ekran klavyesi ile açtığımda, minidump dosyası oluşmadığını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben de bir ara bu sorunu yaşamıştım ama ekran kartıyla alakalıydı. DDU ile komple kaldırıp sıfırdan kurduğumda düzelmişti. Bir de güvenli modda girip klavyeni takıp dene sistemi.
Ekran kartı sürücüsü arka planda güncellenirken ondan kaynaklı bir problem olmuş olabilir mi? Ekran klavyesiyle işlem yapabilirsen minidump at bakalım.

Ben de bir ara bu sorunu yaşamıştım ama ekran kartıyla alakalıydı. DDU ile komple kaldırıp sıfırdan kurduğumda düzelmişti. Bir de güvenli modda girip klavyeni takıp dene sistemi.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı