DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Fatih47

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Samsung DDR3 4GB 1600 Mhz
SSD veya HDD modeli
HGST HTS545050A7E680
Ekran kartı
İntel Graphics 5500 ve Nvidia Geforce 940M
Anakart
ASUS X555LB
İşlemci
Intel Core i5 5200U
Her gün bilgisayarı açtığımda DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası alıyorum ve bilgisayar yeniden başlatılıyor. Bir sonraki güne kadar hata almıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Minidup dosyası: 022822-38937-01.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Yardımınız için teşekkür ederim sürücü aygıt yöneticisinde yüklü görünüyor. Wi-Fi'de sıkıntı yoktu bağlanabiliyorum ama Bluetooth açmaya çalışırken bu hatayı alıyordum. Paylaştığınız sürücüyü yükledim yarın sonucu öğreniriz.

Paylaştığınız sürücüyü kurdum denetim masasında ralink RT2860 Wireless LAN Card isminde gözüküyor ama aygıt yöneticisinde gözükmüyor. Zaten sorun Wi-Fi'de değil az önce tekrar Bluetooth keşfedilebilirlik ayarları yapılamadı hatası verdikten sonra yine mavi ekran hatası aldım. Sorun Bluetooth sürücüsünde ama sorunu nasıl çözeriz hiçbir fikrim yok.

Şimdi sistem bilgisi sorunlu aygıtlarda Bluetooth eklenmiş ve aygıt yöneticisinde devre dışı bırakılmış.

IMG_20220228_192654.jpg

Maalesef bu da işe yaramadı sürücüler yüklü zaten ama Bluetooth açarken bu hata ve ardından mavi ekran hatası geliyor. Yeniden başlatılınca Bluetooth düzeliyor.

Şimdi sistem bilgisi sorunlu aygıtlarda Bluetooth eklenmiş ve aygıt yöneticisinde devre dışı bırakılmış.

Eki Görüntüle 1318900

Maalesef bu da işe yaramadı sürücüler yüklü zaten ama Bluetooth açarken bu hata ve ardından mavi ekran hatası geliyor. Yeniden başlatılınca Bluetooth düzeliyor.

Attığım siteye girin ardından Start butonuna basarak açılan pencereden installer butonundan indirme yapın ve açın açılan ekrandan Launch butonuna basın ve açılan web browser sayfasının linkini buraya atın.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim güç seçenekleri hızlı başlatma açık olduğu zaman Bluetooth çalışmadı ve mavi ekran hatası aldım hızlı başlatmayı kapattım düzeldi. İki defadır denedim bilgisayarı kapatıp açtım Bluetooth çalışıyor ve mavi ekran hatası yok.
Hızlı başlatma sorunu çözüyor ama kısmen bilgisayarı uykuya aldığım zaman açtığımda tekrar aynı hatayı aldım. Ben de hızlı başlatmayı tekrar açtım ve Bluetooth aygıtını devre dışı bıraktım. Bilgisayarı bu şekilde kullanıyorum sorunu tamamen çözemedim maalesef.
Yok mu yardım edecek kimse?

Hata şu şekilde bilgisayar her açılışta Bluetooth keşfedilebilirlik ayarları kaydedilemedi hatası alıyorum ve hemen ardından DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası verip kendini yeniden başlatıyor. Yeniden başlatma olduğu zaman Bluetooth çalışıyor ama bilgisayarı kapatırsam veya uykuya alırsam yine aynı hata. Aldığım hatanın fotoğrafı ve minidup dosyası yukarıda paylaştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı