DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Hatası

aliak_97

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Asus N551jw dizüstü bilgisayarım var mavi ekran hatası veriyor. DRIVER_POWER_STATE_FAILURE hatası Windows blue screen view programından baktığım zaman hataya ntoskrnl.exe hatası gözüküyor. Bilgisayarın bütün driverlarını güncelledim ama olmadı.

2 defa servise gönderdim donanımsal sıkıntı yok yazılımsal deyip recovery atıp geri gönderdiler, bu hatayı çözmem için ne yapmam gerek? Harddisk, Ram, ekran kartı testleri yapıldı hiç bir sıkıntı çıkmıyor. Isınma sorunu da yok normal, stabil kullanımda arada bir veriyor bios güncellemesi de yapıldı. Oyun oynarken bir sıkıntısı yok hatayı arada bir 2-3 defa art arda veriyor. Sonra 2-3 gün hatayı vermiyor, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkür ederim. Dump dosyaları da duruyor, isteyen arkadaşa gönderebilirim.

Adsıza.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus araçlarını kaldır, aicharger gibi. ATK sürücünü güncelle, HWinfo gibi araçları kaldır, Logitech cihazlarını çıkar ve sürücülerini kaldır. Bluetooth sürücülerini güncelle, Deamontools kaldır.

Teşekkür ederim, bu dosyaları okumam için ne yapmam gerek? Sizin verdiğiniz bilgilere dosyadan nasıl ulaşabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı