DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Mavi ekran hatası

shechina

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı kapattığımda ya da yeniden başlattığımda beni 10 dakika falan bekletiyor (öncesinde hemen kapanıyordu). Sonrasında mavi ekran veriyor. Çözümü nedir?

IMG_1858.jpeg

IMG_1859.jpeg

O süre içinde mümkünse dosyaları paylaşmaya çalışın:

Şu anda baktığım kadarıyla sadece sisteme takılı bir PnP cihazın sorun çıkarıyor olabileceği tahmininde bulunabiliyorum, mavi ekran almaya başlamadan önce bir cihaz taktıysanız ya da sürücülerle oynadıysanız sebebi bu olabilir belki. Dosya daha çok bilgi verir.

O süre içinde mümkünse dosyaları paylaşmaya çalışın:

Şu anda baktığım kadarıyla sadece sisteme takılı bir PnP cihazın sorun çıkarıyor olabileceği tahmininde bulunabiliyorum, mavi ekran almaya başlamadan önce bir cihaz taktıysanız ya da sürücülerle oynadıysanız sebebi bu olabilir belki. Dosya daha çok bilgi verir.

Kameramı görmediği için driverları güncellemiştim. Ne yapmam gerekiyor?

Windows 10? Windows 11?

Windows 10 adlı yere konu açmıştım zaten hocam.

Kameramı görmediği için driverları güncellemiştim. Ne yapmam gerekiyor?

Windows 10 adlı yere konu açmıştım zaten hocam.

Harici olarak Wi-Fi kullanıyordum ama şimdi internete de bağlanamıyorum. Minidump dosyaları yok bende. O ayar kapalıymış sanırım açtım. Bu sefer de bilgisayar mavi ekran vermedi.😃 Ama mavi ekran vermemesi asıl mesele değil internetimi kullanamıyorum. (Bu ağa bağlanılamıyor diyor.)

Son düzenleme:
Eski konunuzu gördüm, Driver Booster ile güncellemişsiniz. İşe yaramayan, eski veya uyumsuz sürücü kurabilen bir yazılım bu. Kameranın sürücüsünü kaldırın ve kamerayı çıkarın sistemden. Başka sürücüleri de güncellediyseniz temiz kurulum en düzgün işlem olacaktır. Böyle yazılımları kullanmanızı önermem.

Eski konunuzu gördüm, Driver Booster ile güncellemişsiniz. İşe yaramayan, eski veya uyumsuz sürücü kurabilen bir yazılım bu. Kameranın sürücüsünü kaldırın ve kamerayı çıkarın sistemden. Başka sürücüleri de güncellediyseniz temiz kurulum en düzgün işlem olacaktır. Böyle yazılımları kullanmanızı önermem.

Normalde hiç kullanmam böyle bir yazılım falan ama başka bir konuda Driver Booster ile çözülür yazıyordu ona güvenerek yaptım. Şimdi format mı atmam gerekiyor yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı