DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Mavi Ekran Hatası

Kirpi06

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba,
Bilgisayarımda Windows 10 Pro 64 Bit işletim sistemi kurulu. bazen 1 saat bazen 2 saatte bir kilitlenme oluyor mouse hareket ettirebiliyorum fakat herhangi bir yere tıklayamıyorum. Bilgisayarı kapatmaya çalıştığımda 3 4 dakika sonra mavi ekran hatası veriyor. Minidump dosyasının linkini versem yardımcı olabilir misiniz?

Minidump dosyası

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu ben de geçen hafta aldığım freedos bilgisayarıma sistem kurduktan sonra yaşamıştım. Sorunumu düzelttim. Konumun Linki;

Monster A5 V12.1 "Driver Power State Failure" Hatası

Size Kendim nasıl düzelttiğimi anlatacak olursam, windows'un sitesinden yada

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum

Buradan recep bey'in linkinden windows 10 pro edinin.
Orjinal windows key'iniz yoksa bir windows 10 pro oem key edinin.
Güzel bir kurulumun ardından windows güncelleme penceresini açın. Güncellemeleri yapmasına izin verin. Bu arada gerekli driverları da indirip yüklüyor windows .Ardından eksik kalan sürücüleri sitesinden indirin.
Ben bu şekilde çözdüm. Tabiki burada daha uzman arkadaşlar ve yetkililer var. Onların yorum ve fikirlerinide almanızı tavsiye ederim.

Bir hafta önce felan yeni format atmıştım. Ofis bilgisayarı olduğundan tekrar format atmam sıkıntı yaratır. O yüzden formatsız çaresine bakmak istiyorum. Eğer düzeltemezsek götürebildiği yere kadar kullanacağız artık. Benimde kurulum yapmış olduğum sürüm sizin paylaştığınız linkteki ile aynı, Windows 10 pro oem key mevcut yorumunuz için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı