DRIVER_POWER_STATE_FAILURE Mavi Ekran Problemi

Alper Altundağ

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Benim sorunum yaklaşık 3-4 haftadır devam ediyor. Hatrı sayılır düzeyde iyi bir bilgisayarım var. Gayet özenli bi' şekilde bakıyorum. Güncellemeler olsun anti virüs taramaları olsun. Fakat bilgisayarı uyku modundan sonra çalıştırdığımda yaklaşık 2-3 dk sonra mavi ekran veriyor. Durdurma kodu: DRIVER_POWER_STATE_FAILURE. Biraz araştırdım Win10 son güncellemesinden sonra çoğu bilgisayarda farklı farklı hatalar meydana gelmiş. Sorunun kaynağı Win10 mu yoksa donanımsal bir arıza mı bunu merak ediyorum. Win10 ile ilgiliyse güncelleştirme bekleyebilirim. İnşallah donanımsal değildir. Başka bir örnek vermek gerekirse, önceden Dota2 oynarken Alt+Tab yaptığımda yağ gibiydi. Hiçbir takılma bekleme olmadan saniyelik Alt+Tab geçişleri yapabiliyordum. Ama bu mavi ekran sorunu başladığından beri Alt+Tab problemi de mevcut. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. Pek forum kurallarına hakim biri değilim yanlış yaptığım bir şey varsa uyarabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı