DriverBooster ile sürücü kurulmalı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemime dün format attım. Bütün Windows güncellemelerini kurdum sonradan merak ettim Driverbooster indirdim. Sürücü tarihleri bende eski gözüküyor yeni sürücüler çıkmış, Driverbooster'da güncelleri gözüküyor. Sizce kurmalı mıyım driver booster üzerinden ? Resimde görüldüğü gibi iyi günler.

370068

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa hayır, zaten forum genelinde de bu tarz programların kullanılması önerilmiyor.
Başıma gelen bir olayı anlatayım, GT 740M harici ekran kartlı bir bilgisayarda Driver Booster kullandım. Program ekran kartını sisteme tanıttı, çözünürlük yerine geldi fakat Nvidia Denetim Masası vs. yoktu ve sistem olması gerekenden az performans veriyordu. Manuel bir şekilde güncel sürücüyü kurunca sorun düzelmişti.

Bence sürücü kurulumlarını kendiniz yapın.
Ben genelde öyle yapıyorum. Format dan sonra sürücüleri kendim kurarım. İlerleyen vakit de ise kontrol ederim driverbooster tarafından.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı