En fazla 15 bin TL'ye direksiyon seti ve shifter önerisi

Bütçe
15000

mamougus

Centipat
Daha fazla  
Öğrenciyim, bütçem sınırlı. Mümkünse taksit imkanı sunan sitelerden 15K civarı direksiyon seti+shifter önerisi istiyorum. ETS 2, Assetto Corsa gibi oyunlar oynayacağım. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi istiyorsan G29 var bütçene uygun fakat birkaç ay sonra pxn V10 Pro stoklara gelecek belki bütçeni biraz aşabilir ama G29'dan çok daha iyi bir direksiyon setidir.

Şimdi istiyorsan G29 var bütçene uygun fakat birkaç ay sonra pxn V10 Pro stoklara gelecek belki bütçeni biraz aşabilir ama G29'dan çok daha iyi bir direksiyon setidir.
Kimse acele edip G29 fln almasın 😄 Kasım'da sipariş verdiler. Eğer getiren gemi batmazsa yılbaşından sonra gelmiş olur.

Son düzenleme:
Shifter dahil mi V10 Pro'nun içine çünkü shifterlı bir set istiyorum.
Shifter dediğiniz şey 3500 TL ye bulunabiliyor o da fazla geldiyse 1200 TL'ye fln 2. El G29 shifterları var ama önermem. Vitesin setin içinde olmasına gerek yok farklı marka model de kullanılabilirsiniz. Shifter sonradan alınabilir ama setin motorunu alamazsınız o yüzden öncelik Direct Drive olması olmalı.

Shifter dediğiniz şey 3500 TL'ye bulunabiliyor o da fazla geldiyse 1200 TL'ye falan 2. el G29 shifterları var ama önermem. Vitesin setin içinde olmasına gerek yok farklı marka model de kullanılabilirsiniz. Shifter sonradan alınabilir ama setin motorunu alamazsınız o yüzden öncelik Direct Drive olması olmalı.

Hocam teşekkürler yardım için taksit yapabileceğim bir site var mı peki mümkünse 6 ve üzeri ve kaliteli bir shifterla beraber ne kadara patlar tahminş ve ne zamana gelir.

Hocam teşekkürler yardım için taksit yapabileceğim bir site var mı peki mümkünse 6 ve üzeri ve kaliteli bir shifterla beraber ne kadara patlar tahminş ve ne zamana gelir.
Dediğim gibi muhtemelen yılbaşından sonra stoklara gelmiş olur. Aşağıdaki satıcıda listelenir.

Vites olarak da bunu alabilirsiniz.

Dediğim gibi muhtemelen yılbaşından sonra stoklara gelmiş olur. Aşağıdaki satıcıda listelenir.

Tahmini fiyatı ne kadar olur peki bir fikriniz var mı?

Hocam PS5 için uyumlu mu PXN V10 Pro

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı