AirTies 2315'in orijinal sitesinde driver'ı yoktu. Ben de ''driverindirmeli'' diye bir siteden tablete yükledim, tabletten USB'e aktardım. Daha sonra USB'yi bilgisayara takıp adaptörün driver'ını kurdum aygıt yöneticisinden. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Kaspersky ile tarama yaptırdım, temiz çıktı.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Şifre: genco1
Bunu dene. O tür siteleri kullanmayın mümkünse. Belki de güvenilirdir. Bilmiyorum.
With more than 30 million homes powered by AirTies technology, we bring a full range of smart Wi-Fi software, hardware and services to broadband service providers around the world.
AirTies 2315'in orijinal sitesinde Driver'ı yoktu. Ben de "driverindirmeli" diye bir siteden tablete yükledim, tabletten USB'e aktardım. Daha sonra USB'yi bilgisayara takıp adaptörün Driver'ını kurdum aygıt yöneticisinden. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Kaspersky ile tarama yaptırdım, temiz çıktı.
Şimdi hocam Enes hocamın dediği gibi kendi sitesinde var siteyi biraz kurcalarsanız görürsünüz. Ve alternatif sürücü diye başka sitelerden sürücü indirmeyin.
With more than 30 million homes powered by AirTies technology, we bring a full range of smart Wi-Fi software, hardware and services to broadband service providers around the world.
Orijinal sitesinden şimdi indirdim eski dosyayı da sildim malware scanner bastım 2 ya da 3 dakika sürdü tarama yaptı temiz çıktı. Sanırım başka yapacak bir şey yok.
Aslında diğer sitelerden indirme sebebim Windows 10 driveri olmamasıydı.
Cihazdan Kaldırıp Sürücü Yazılımını Sil Yaptım Orjinal Driverini Yüklüyor Teşekkür Ediyorum