Driverindirmeli sitesi zararlı mı?

Saers

Hectopat
Daha fazla  
AirTies 2315'in orijinal sitesinde driver'ı yoktu. Ben de ''driverindirmeli'' diye bir siteden tablete yükledim, tabletten USB'e aktardım. Daha sonra USB'yi bilgisayara takıp adaptörün driver'ını kurdum aygıt yöneticisinden. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Kaspersky ile tarama yaptırdım, temiz çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şifre: genco1

Bunu dene. O tür siteleri kullanmayın mümkünse. Belki de güvenilirdir. Bilmiyorum.

Peki bu nedir?

1615453950055.png

AirTies 2315'in orijinal sitesinde Driver'ı yoktu. Ben de "driverindirmeli" diye bir siteden tablete yükledim, tabletten USB'e aktardım. Daha sonra USB'yi bilgisayara takıp adaptörün Driver'ını kurdum aygıt yöneticisinden. Bilgisayara bir zararı var mıdır? Kaspersky ile tarama yaptırdım, temiz çıktı.

Şimdi hocam Enes hocamın dediği gibi kendi sitesinde var siteyi biraz kurcalarsanız görürsünüz. Ve alternatif sürücü diye başka sitelerden sürücü indirmeyin.

Orijinal sitesinden şimdi indirdim eski dosyayı da sildim malware scanner bastım 2 ya da 3 dakika sürdü tarama yaptı temiz çıktı. Sanırım başka yapacak bir şey yok.
Aslında diğer sitelerden indirme sebebim Windows 10 driveri olmamasıydı.
Cihazdan Kaldırıp Sürücü Yazılımını Sil Yaptım Orjinal Driverini Yüklüyor Teşekkür Ediyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı