Driverlar Windows 11 için olduğundan Windows 10 kullanılamıyor

Voninahitra

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB DDR5
SSD veya HDD modeli
512GB M2 SSD
Ekran kartı
Intel Arc A530m
İşlemci
I5-12450HX
Windows 11 LTSC kullanıyorum ve çok uyuşuk gibi geliyor. 2 gün önce Windows 10 LTSC denemiştim ve çok akıcıydı fakat çoğu sürücülerim Windows 11 için olduğundan Windows Update kuramamıştı ve bende Windows 11 LTSC'ye geçtim. Windows 10'a 11'in driverlarını kurabilme gibi bir şansım var mıdır ya da Windows 10 kullanabilmem için farklı bir yöntem var mıdır yardımcı olabilir misiniz?.. (Windows 10'un desteğinin biteceğini biliyorum hatırlatmanıza gerek yok ama yine de teşekkür ederim :D).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende aynı laptop var Windows 11 kullanın derim işlemciler Windows 10'da tam verimli çalışmıyor

Hocam ben de sizin gibi Windows 10 yükleyecektim vazgeçtim isterseniz hazırda manuel kurmak için sürücüler var istiyorsanız atabilirim ama gerek yok bence

Hocam bende aynı laptop var Windows 11 kullanın derim işlemciler Windows 10'da tam verimli çalışmıyor

Hocam ben de sizin gibi Windows 10 yükleyecektim vazgeçtim isterseniz hazırda manuel kurmak için sürücüler var istiyorsanız atabilirim ama gerek yok bence
hocam windows 11 çok uyuşuk geliyor ama madem öyle kalacağım windows 11 de yapacak birşey yok

hocam windows 11 çok uyuşuk geliyor ama madem öyle kalacağım windows 11 de yapacak birşey yok
Hocam isterseniz Dual Boot olarak deneyebilirsiniz bir sorun çıkarsa silip geri dönersiniz hocam internet biraz yavaş sürücüleri linkleyip atayım hocam

Hocam ayrıca bir şey merak ediyordum sizin oyunlarda aldığınız sıcaklık ve fps değerleri neler?

Hocam isterseniz Dual Boot olarak deneyebilirsiniz bir sorun çıkarsa silip geri dönersiniz hocam internet biraz yavaş sürücüleri linkleyip atayım hocam
teşekkürler hocam dual boot deneyebilirim aslında ama sürücüler sıkıntı olmaz mı çünkü gördüğüm kadarıyla bazıları sadece windows 11 de çalışıyor

Hocam ayrıca bir şey merak ediyordum sizin oyunlarda aldığınız sıcaklık ve fps değerleri neler
Hocam adam akıllı hiç sıcaklık ve fps takibi yapmadım oyun oynarken ama Resident evil 7 de kontrol edip size söyleyebilirim isterseniz değerlerimi

Export-WindowsDriver –Online -Destination C:\LOQ_Drivers hocam dosya olarak veremedim köyde olduğum için internet yavaş hocam bu komudu Poweshell'i yönetici olarak çalıştırıp girin C diskinde LOQ Drivers diye bir klasör olucak Dual Boot olarak Win 10'u kurup manuel olarak kurarsınız sürücüleri

Export-WindowsDriver –Online -Destination C:\LOQ_Drivers hocam dosya olarak veremedim köyde olduğum için internet yavaş hocam bu komudu Poweshell'i yönetici olarak çalıştırıp girin C diskinde LOQ Drivers diye bir klasör olacak Dual Boot olarak Windows 10'u kurup manuel olarak kurarsınız sürücüleri

Çok teşekkürler hocam yakın zamanda deneyip deneyimlerimi sizinle paylaşırım isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı