Driverlarımı nasıl güncellerim?

Dizüstü ise üreticinin yardım sayfasından modeli bulup bütün sürücüleri yükleyebilirsiniz, ekran kartı kısmında ise eğer Nvidia ise GeForce Experience kurabilirsiniz o da uygun sürücüyü yükler, AMD tarafında ise sitesine girip bakabilirsiniz başka yöntem varsa da bilmiyorum. Masaüstü ise anakart üreticisinin yardım sayfasından modeli bulup bütün sürücüleri yükleyebilirsiniz, ayrıca ekran kartınız için de GPU üreticisinin internet sayfasına bakmanız gerekmekte.

Aygıt yöneticisinden tek tek güncelleştir bulamadıklarını da donanım kimliğini Google'de aratıp bulup indirebilirsin. Driver Booster gibi paket programlar kullanmayın yanlış sürücü yükleyebiliyor. Mavi ekranlara sebep oluyor. Ayrıca bir sorun olduğunda buraya minidump dosyasını attığınızda satırlarda Driver Booster varsa destek alamazsınız.

Ben kullanıyorum ve Driver Booster'ın yüklediklerini kontrol ediyorum ve doğru indiriyor.

Bende kullanmadım değil kullandım bir kaçkere, mavi ekran ala ala bir hal oldu 1 yıla yakındır aygıt yöneticisi üzerinden güncelliyorum ve bulamadığımı Google'de aratıp elle kuruyorum. Artık hiç mavi ekran almadım biraz araştırınca bunun böyle paket programlardan dolayı olduğunu tespit ettim. Tecrübe edinerek bu yorumu yazma gayretinde bulundum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı