DriverMax Pro 1 senelik yasal lisans bedava

Ben pek kullanmam ama drivermax sürücü programinin pro versiyonu icin 1 senelik yasal key istiyorsaniz burayi tiklayip alabilirsiniz.

Normal satin alsaniz 19,99 euro, ama bu kampanya ile bedava :)

Denedim calisiyor.

Kolay Gelsin :)

Teşekkürler bende driver programları kullanmıyorum ama yinede bir gün lazım olacağını düşündüğüm için lisansımı aldım.

Ben artik sanirim kullanmaya baslayacagim, sürücüleri cok yakindan takip etmeme ragmen güncellemedigim 7 sürücü varmis. Sagolsun bu program güncelledi.
Tavsiye etmiyorum, mümkün olduğu kadar uzak durun o tip programlardan. Mümkünse kendi kendine sürücü kurmayan ve güvenilir bir veritabanındaki sürüm numaralarını kontrol eden bir yazılım kullanın. Misal: DUMo gibi...

Tavsiye etmiyorum, mümkün olduğu kadar uzak durun o tip programlardan. Mümkünse kendi kendine sürücü kurmayan ve güvenilir bir veritabanındaki sürüm numaralarını kontrol eden bir yazılım kullanın. Misal: DUMo gibi...

Programi indirdim ve kurdum ama mantik olarak DriverMax'in aynisi. Ben bir seyi kacirdim ama ne :)

Programi indirdim ve kurdum ama mantik olarak DriverMax'in aynisi. Ben bir seyi kacirdim ama ne :)
DUMo kendisi sürücü kurulumu yapmıyor ve veritabanı güvenilir olan station-drivers.com'u kullanıyor. Kaçırdığınız tek bokta burası hocam. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı