DriverPack Güvenilir mi?

Ben bilgisayarıma kurmuştum. Memnun olduğum söylenemez doğrusu. Benin kullandığım antivirüsler programı zararlı olarak algılamıştı. Ayrıca sistemi aşırı derece de yoruyordu.
 
DriverPack adlı sürücü güncellemeyi çok araştırdım, en güvenilir oymuş. Milyonlarca sürücü, veritabanında varmış. Online olanı indiriyorum, Eset hemen uyarı veriyor. Sizce neden? Ayrıca devam et dahi desem, sürücü yüklenirken yine Eset uyarı verecek. DriverPack programını komple beyaz listeye alsam, sorun olur mu? Nasıl yaparım?
 
Bu programdan dolayı mı bilmiyorum ama en son şüpheli program olarak bu programı indirmiştim, ondan sonra pc kafayı yemeye başladı fan deli gibi çalışıyor pc çok ısınıyor masaüstü sürekli yenilenip duruyor şuanda çok donuyor bi de bu uygulamayı yükledikten sonra oldu
 
Arkadaşlar sakın yüklemeyin, yüklettirmeyin. Bilgisayara kendi kafasına göre Komut İşlemini açıp kendi kendine yazılım yüklüyor kafasına göre oynuyor. Nasıl tamamen kaldırıcam bilmiyorum.
 
Donanım kimliği ile sitesinde arama yapıyorum da, hep yeni ve güncel sürümleri mevcut. DriverPack güvenilir midir? Tek tek el ile mi indireyim, yoksa programını indirip, o tarayıp kendi mi otomatik indirsin?
Driverpack uygulaması kesinlikle hiç güvenli değil indirdikten sonra birçok istemediğim yazılımında yanında indirdi ve ben şu anda bu lanet uygulama yüzünden bilgiseyara format atmayı düşünüyorum uygulamayı nasıl sileceğim? Winpkg diye birşey karşıma çıktı kendi kendine bişeyler indiriyor. bilen kişiler yardım ederse çok sevinirim.
 
Arkadaş sistem kurulum yaptığınız ISO eğer güncel ve iyiyse driverları zaten kendi yüklüyor ben şu an Windows 10 Home var driverları kendisi yüklüyor. Sadece aygıt yöneticisinden ünlem olanları sürücü güncelleştir demeniz yeterlidir isterseniz ISO dosyasını sizinle paylaşabilirim.
 
Windows Update drivirları kendi yüklüyor 3.part uygulamaların yanlış yükleme şansı var kullanmayın kullandırtmayın.
 

Geri
Yukarı