Driverpack indirmeyin

219252

Hectopat
Driverpack indirdim. Hızlıca sürücülerimi kursun diye. Biliyorum, yanlış ama zamanım yoktu. Sonra direkt her zaman yaptığım Malwarebytes programını indirip tarattım. Mübarek 9 tane tespit edilen zararlı yazılımlar ve hepsi de Driverpack ile alakalı. Hemen KVRT vs Malwarebytes ile temizledik şükür. İndirmeyin indirtmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar hiçbirini önermesem de drivebooster daha güvenli eski indirse de. Yine de güvenilir olması tartışılır.

Kullanabileceğiniz en iyi sürücü aracı https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/support/detect.html
Ama günümüzde windows update neredeyse her şeyi yüklüyor zaten.

Doğru düzgün otomatik driver kuran sorunsuz bir program çıkartsalarda şu kötü programlardan veya tek tek elle yapmaktan kurtulsak keşke.

İfadeler: AGI
Şu tarz uygulamaları kullanmak için hangi parçalara sahipsiniz tam olarak, anlamadım. 20 yıllık bir işlemci veya ekran kartı mı?
Kendim kullanmıyorum , kullananların da tek-tek indirmek istememesi için indirdiğini sanıyorum. 2 kere ne kadar güvenli olmasa da ve eski indirdiğini de belirtmişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…