Driverpack kullanmalı mıyım?

Bilgisayara Windows 11 indirdim. Bildiğim kadarıyla otomatik sürücü güncelleştirmesi yapıyor fakat eski sürücüleri indiriyor genelde. Otomatik sürücü güncelleştirm?
Merak etme o çeşit yazılımlar ya daha eskisini kuracak ya da yanlışını.
Ekran kartı driverını elle kur gerisini bırak.
 
Dostum eskiden bende driver pack kullanıyordum ve çok çok ağzım yandı kesinlikle önermiyorum. Manuel olarak anakartını USB ile en güncel sürümüne güncelle ve format attıktan sonra ekran kartı, mouse, klavye, kulaklık vb. ekipmanlarının sürücülerini elinle kur ve gerisini gerçekten Windows Update bırak. Ya da bilgisayar kasasının içerisinde bulunan her şeyin marka modelini yazarak yapabilirsin ama sanırsam buna gerek yok. Ben dediğim gibi yapıyorum anakartımı güncelleyip formatlık bir olay varsa atıp ekran kartı ve diğer driverlerimi kuruyorum gerisini Windows Update reise bırakıyorum.

Not: MSI Afterburner, AMD Ryzen Master'ya da AI Suite 3, WinRAR bunları da elinle kurman gerekiyor daha güvenilir güncel oluyor o tarz programları asla ve asla kullanma kullandırtma zira çok çok eksi şeyleri yükleyip üstüne yanlış şeyler yükleyip hata vb. mavi ekran ya da değişik sorunlar ile karşılaşabiliyorsun çok çok kez yaşadığım için hayat tecrübemi yansıtıyorum.
 

Geri
Yukarı