DriverPack Solution'dan nasıl sürücü indirilir?

esadtetik

Picopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 8.1 için Ethernet Driver'ı indireceğim de hangi kısımdan indirebilirim?

Dosya Ekleri

• 1649593469060.png
    55,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 1649593546037.png
    52,7 KB · Görüntüleme: 60
Hocam sürücünün tam adını verirseniz sürücü bulabilirim.

Aygıt Yöneticisi'den veya AIDA64'ten öğrenebilirsiniz.

Arkadaşın attığı linkte özellikleri yazıyordu model olarak RT5370 yazıyor.
Hocam bilgisayarda olsaydım linki verecektim ama siz verdiniz

@esadtetik syper arkadaşımızın sürücü linkini kullanabilirsiniz.

ASUS yazıyorda sıkıntı olmaz değil mi bir de doğru mu bilmiyorum.

ASUS yazıyor da sıkıntı olmaz değil mi? Bir de doğru mu bilmiyorum.
Evet, Asus yazıyor çünkü aynı yongayı kullanan markalardan birisi de Asus. MediaTek çipi üretir, markalara satar. Markalarda ürüne bi kılıf takıp piyasaya satar. Sürücü kaynak kodları MediaTek tarafından bu üreticilere sağlanıyor zaten.

Diğer markalara örnek:

Ve evet, doğru sürücü. Doğru olmadığında da ya yüklenmez ya da o aygıtla uyumlu olmadığı için Windows o donanımda o sürücüyü kullanmaz, kendi veritabanına kayıt eder.

Ben Windows 8.1'e geçeceğim de driver zorunlumu önceden yükselttiğimde bağlantı yok gibi hatalar alıyordum ama ikonda çarpı işareti yoktu.

Bu arada Ethernet'in markası Everest masaüstü bilgisayar kullanıyorum adaptör yani.

Bu arada Ethernet'in markası Everest masaüstü bilgisayar kullanıyorum adaptör yani.
Marka önemli değil, sürücü çalışacaktır.

Ben Windows 8.1'e geçeceğim de driver zorunlu mu? Önceden yükselttiğimde bağlantı yok gibi hatalar alıyordum ama ikonda çarpı işareti yoktu.
Windows 8.1'in içerisinde o sürücüye ait bir genel sürücü olmayabilir. Ama genel sürücü varsa da temel olarak bir ağa bağlanırken sorunsuz çalışması gerekli.

Her sürücünün desteği yok demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…