Bu sürücüyü kullanabilirsiniz.
Hocam sürücünün tam adını verirseniz sürücü bulabilirim.
Aygıt Yöneticisi'den veya AIDA64'ten öğrenebilirsiniz.
Hocam bilgisayarda olsaydım linki verecektim ama siz verdiniz
@esadtetik syper arkadaşımızın sürücü linkini kullanabilirsiniz.
Deneyin hocam 8 yazıyor muhtemelen çalışır. (Yazmıyormuş ama çalışabilir.]Hocam teşekkür ederim Windows 8.1 çalışır mı? Sürümleri yazmıyor.
Evet, Asus yazıyor çünkü aynı yongayı kullanan markalardan birisi de Asus. MediaTek çipi üretir, markalara satar. Markalarda ürüne bi kılıf takıp piyasaya satar. Sürücü kaynak kodları MediaTek tarafından bu üreticilere sağlanıyor zaten.ASUS yazıyor da sıkıntı olmaz değil mi? Bir de doğru mu bilmiyorum.
Evet, ASUS yazıyor çünkü aynı yongayı kullanan markalardan birisi de ASUS. MediaTek çipi üretir, markalara satar. Markalarda ürüne bir kılıf takıp piyasaya satar. Sürücü kaynak kodları MediaTek tarafından bu üreticilere sağlanıyor zaten.
Diğer markalara örnek:
Eki Görüntüle 1355264
Ve evet, doğru sürücü. Doğru olmadığında da ya yüklenmez ya da o aygıtla uyumlu olmadığı için Windows o donanımda o sürücüyü kullanmaz, kendi veritabanına kayıt eder.![]()
Marka önemli değil, sürücü çalışacaktır.Bu arada Ethernet'in markası Everest masaüstü bilgisayar kullanıyorum adaptör yani.
Windows 8.1'in içerisinde o sürücüye ait bir genel sürücü olmayabilir. Ama genel sürücü varsa da temel olarak bir ağa bağlanırken sorunsuz çalışması gerekli.Ben Windows 8.1'e geçeceğim de driver zorunlu mu? Önceden yükselttiğimde bağlantı yok gibi hatalar alıyordum ama ikonda çarpı işareti yoktu.
Marka önemli değil, sürücü çalışacaktır.
Windows 8.1'in içerisinde o sürücüye ait bir genel sürücü olmayabilir. Ama genel sürücü varsa da temel olarak bir ağa bağlanırken sorunsuz çalışması gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.