DriversCollection'dan R7 240'a sürücü indirilir mi?

Sayslowman

Decapat
Arkadaşlar selamünaleyküm. Olayı kısaca anlatacağım. Bilgisayarımda HDD bulunduğu için Windows 10'dan Windows 8.1'e geçme kararı aldım. AMD Windows 8.1'den ekran kartı desteğini 2017'de kesmiş. R7 240 Windows 8.1'de kullanma bu konuda @Yener K. hocamla bayağı bir uğraştık.

Ben eski driveri kurdum ama içim rahat değil. Yenisini kurmak istiyorum. Hocam burada Windows 7 için son driveri indirip kur demişti. Ama AMD'nin son 3 driveri bende sorun yaratıyor. Tek sağlam çalışan driver 20.11.2 sürümü. Bende bulunmakta o sürüm ama Windows 10 için bulunmakta. Windows 7 için elimde bu sürüm bulunmamakta ve AMD'nin sitesinde de bulunmamakta.

Ama böyle bir site buldum ve burada ulaşmak istediğim driver sürümü var. Bu siteden indirsem sorun olur mu @Yener K. hocam? Dediğim gibi Windows 7'nin son sürüm driverini hocamın anlattığı şekilde Windows 8.1 kurdum. Ama son 3 sürüm sorunlu bende. Siteye bakabilir misiniz?
AMD Radeon R7 240 Sürücü v.20.11.2 v.20.11.2 için Windows 7 64-bit yükleme ücretsiz

Bazı programlar kontrol edilemeyen kaynaklardan alınmıştır. Onların uyumluluğunu ve çalışabilirliliğini garanti edemiyoruz. Yüklenen dosyaları daima antivirüs programlarının yardımıyla kontrol ediniz. Yüklenen programlar sonucunda oluşabilecek herhangi hasarlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyoruz. DriversCollection.com dan yükleme yapmanız, bu konuda bilgi sahibi olduğunuz ve bu şartları kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

Kullanmanızı önermem hocam. O sürümde kalmanız bence sorun çıkarmaz.

bazı programlar kontrol edilemeyen kaynaklardan alınmıştır. Onların uyumluluğunu ve çalışabilirliliğini garanti edemiyoruz. Yüklenen dosyaları daima antivirüs programlarının yardımıyla kontrol ediniz. Yüklenen programlar sonucunda oluşabilecek herhangi hasarlardan dolayı sorumluluk kabul etmiyoruz. Driverscollection. Comdan yükleme yapmanız, bu konuda bilgi sahibi olduğunuz ve bu şartları kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.

Kullanmanızı önermem hocam. O sürümde kalmanız bence sorun çıkarmaz.

Peki hocam oyunlarda yırtılma yaşadığımda hangi ayarı açmalıyım?
Artı olarka bir de AMD'nin previous adındaki sitesindede varmış. https://www.amd.com/en/support/prev...es/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-240

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    201,8 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı