Drogba vs Salah

Valla şuanki yetmelerle oynanan premier ligden çok sağlam 15 tane defans say desem Van dijk Saliba Konate Gabriel-Magales der tıkanırsın ne anlatıyorsun sen. Futbolu İnstagram'dan öğrenen kimmiş belli oluyor. 14 yıl at yarışı izlesen daha faydası olurmuş. Yani şuanki Premier lige eskisinden daha kaliteli demek harbiden akıl işi değil.
Ya hadi bir git allah aşkına :D Bambaşka rezil açıklamalarda bulunuyorsun. O dönemde her takım sadece uzun toplarla oynuyordu taktik falan hiçbir şey yoktu PL'de. Herkes David Moyes futbolu oynuyordu. PL'nin şu anki kalitesi defans oyuncuları saymakla belli olmuyor kardeşim benim, şu anki PL'de bak bakalım her takım birbirine nasıl çelme takabiliyor. 2010'lu dönemlerde adam akıllı big 6 bile yoktu Arsenal, Tottenham ve City adam akıllı ortalıkta yoktu, alt sıra takımlarının hiçbir şey yapabildiği yoktu. Gerçekten yaşının ufak olduğunu baya belli ediyorsun, aşırı komik açıklamalar. Premier League kalitesini stoper saymak gibi gören adamdan ne beklersin ki ha ?

Ben aktif olarak 14 yıldır izliyorum PL'yi alakası yoktu şimdiki dönem ile.
3 yaşından beri izliyordun yani, he? İyi sallamışsın ama kendini ele vermişsin.
Hocam merhabalar, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.

3 yaşından beri izliyordun yani, he? İyi sallamışsın ama kendini ele vermişsin.
Bulgaristan konusuna cevap yazan kardeşim, ben değilim. Aynı hesaptan o da foruma giriyor. İşsiz gibi oturup beni haksız çıkarmak amacıyla uğraşıp araştırmana da helal olsun derim ama amacına ulaşamadın ne yazık ki. Çok kuşkunuz varsa ne zamandan beri izlediğime dair istediğiniz bir ara X'te sohbet odalarına gelebilirsiniz, güzel bi sohbet ederiz 2010 Barclays Era PL'si hakkında. EPL Günlükleri Türkiye sayfası moderatörlerindenim. O zaman anlamış olursun kim sallıyor, sayın anime fotoğraflı arkadaş. 🙂

Son düzenleme:
Bulgaristan konusuna cevap yazan kardeşim, ben değilim. Aynı hesaptan o da foruma giriyor. İşsiz gibi oturup beni haksız çıkarmak amacıyla uğraşıp araştırmana da helal olsun derim ama amacına ulaşamadın ne yazık ki. Çok kuşkunuz varsa ne zamandan beri izlediğime dair istediğiniz bir ara X'te sohbet odalarına gelebilirsiniz, güzel bi sohbet ederiz 2010 Barclays Era PL'si hakkında. EPL Günlükleri Türkiye sayfası moderatörlerindenim. O zaman anlamış olursun kim sallıyor, sayın anime fotoğraflı arkadaş. 🙂
Yo, öyle bir amacım yoktu. Sadece yazdığın mesajlara bakıyordum ve o yazdığın şey de dikkatimi çekti. Halbuki senin mesajlarına katılıyordum yorumlarınızı okurken. Seni kendinle çeliştirsem elime ne geçecekti? Aksine kendinle çelişmemen daha iyi bir şey. Bilgili bir birey çıktın en azından.

Profil fotoğrafıma da laf etmen olmamış, o kadar güzel şey yazdıktan sonra. Ayrıca bana bunu yazdıktan sonra kendi anime karakteri fotoğrafını kaldırman da ironik olmuş.

Son düzenleme:
Salah daha iyi bir futbolcu ve Pl tarihinde hem istatikler hem de saha içi oyun daha büyük bir isim olsa da gerçekler şu ki drogba her zaman salahtan daha iyi hatırlanıcak. Çünkü kritik anlarda daha fazla sahneye çıkması (2012 Şampiyonlar Ligi Finali, 4 Premier Lig Şampiyonluğu) takım olarak chelsea ile daha başarılı dönemler gecirmesi buna etken denebilir. Ben bu vs de salah derim ancak drogba da denebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı