CristianoRonaldo30
Hectopat
Drogba mı salah mı? Hangisi sizce?
Her türlü drogba.
Drogba mı salah mı? Hangisi sizce?
Salah.Drogba mı Salah mı? Hangisi sizce?
Ya hadi bir git allah aşkınaValla şuanki yetmelerle oynanan premier ligden çok sağlam 15 tane defans say desem Van dijk Saliba Konate Gabriel-Magales der tıkanırsın ne anlatıyorsun sen. Futbolu İnstagram'dan öğrenen kimmiş belli oluyor. 14 yıl at yarışı izlesen daha faydası olurmuş. Yani şuanki Premier lige eskisinden daha kaliteli demek harbiden akıl işi değil.
Kesinlikle, eski seviciliği yapmaya çalışanlar da çoğunlukla zamanında o topçuları canlı canlı izlemeye yaşı yetmeyenler oluyorEski seviciliği yapmaya gerek yok her türlü Salah.
3 yaşından beri izliyordun yani, he? İyi sallamışsın ama kendini ele vermişsin.Ben aktif olarak 14 yıldır izliyorum PL'yi alakası yoktu şimdiki dönem ile.
Hocam merhabalar, son durum nedir gittiniz mi, süreç nasıl işledi. Bende 17 yaşında Bulgaristan'a gitmeyi planlıyorum o yüzden eğer gerçekleştiyse deneyimlerinizi öğrenmek isterim bu konuda.
Bulgaristan konusuna cevap yazan kardeşim, ben değilim. Aynı hesaptan o da foruma giriyor. İşsiz gibi oturup beni haksız çıkarmak amacıyla uğraşıp araştırmana da helal olsun derim ama amacına ulaşamadın ne yazık ki. Çok kuşkunuz varsa ne zamandan beri izlediğime dair istediğiniz bir ara X'te sohbet odalarına gelebilirsiniz, güzel bi sohbet ederiz 2010 Barclays Era PL'si hakkında. EPL Günlükleri Türkiye sayfası moderatörlerindenim. O zaman anlamış olursun kim sallıyor, sayın anime fotoğraflı arkadaş.3 yaşından beri izliyordun yani, he? İyi sallamışsın ama kendini ele vermişsin.
Yo, öyle bir amacım yoktu. Sadece yazdığın mesajlara bakıyordum ve o yazdığın şey de dikkatimi çekti. Halbuki senin mesajlarına katılıyordum yorumlarınızı okurken. Seni kendinle çeliştirsem elime ne geçecekti? Aksine kendinle çelişmemen daha iyi bir şey. Bilgili bir birey çıktın en azından.Bulgaristan konusuna cevap yazan kardeşim, ben değilim. Aynı hesaptan o da foruma giriyor. İşsiz gibi oturup beni haksız çıkarmak amacıyla uğraşıp araştırmana da helal olsun derim ama amacına ulaşamadın ne yazık ki. Çok kuşkunuz varsa ne zamandan beri izlediğime dair istediğiniz bir ara X'te sohbet odalarına gelebilirsiniz, güzel bi sohbet ederiz 2010 Barclays Era PL'si hakkında. EPL Günlükleri Türkiye sayfası moderatörlerindenim. O zaman anlamış olursun kim sallıyor, sayın anime fotoğraflı arkadaş.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.