İlk kez sizden duyuyorum. Tavsiyem bilindik ve güvenilir uygulamaları kullanın. BlueStacks 5 gerçekten kaliteli bir uygulama olmuş. Hem Beta'dan da çıktı bir göz atın derim.
Büyük ihtimal kötüdür.
2 GB RAM ile kullananlar var.BlueStacks 5 mi? 4 GB RAM i3 540 4.13 GHz overclock GT 630 ile bile o kadar kasıyor ki BlueStacks. Hadi arkadaş RAM'den kurtarıyor ama işlemci belki sıkıntı olabilir.
2 GB RAM ile kullananlar var.
VirtualBox'a Android kurmanızı öneririm.
Nox düşük sistem mi?Hocam ben o emülatörü eski bilgisayarıma indirmiştim o kadar eski bir emülatör ki Brawl Stars'ı indirseniz bile açarken Android sürümü çok eski olduğu için (sanırım 4.4 kitkat sürümü idi.) Uyarı verecek ve oyunu açmayacaktır. Size tavsiyem BlueStacks 5 ya da Nox kullanmanız.
![]()
Fastest & Lightest Android App Player for PC - BlueStacks 5
PC'niz için yepyeni BlueStacks 5, dünya çapında 500 milyondan fazla oyuncu ve 2 milyondan fazla Android uygulama kitaplığıyla hız ve performansın güç merkezidir.www.bluestacks.com
![]()
Noxplayer – PC ve Mac için En Hızlı ve En Sorunsuz Android Emülatörü – Ücretsiz ve Güvenli
En iyi Android Emülatörü olan NoxPlayer ile PC'de en popüler mobil oyunları oynayın ve uygulamaları çalıştırın. Android 9'u destekler. Windows ve Mac ile uyumludur. Çok daha hızlı ve daha kararlı.tr.bignox.com
Kontrollerini nasıl ayarlayacak acaba onu da söylerseniz hocam konu sahibi Brawl Stars oynayacağım yazmış yani iş için kullanmayacak.
Nox düşük sistem mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.