Drop Plus alınır mı?

Bütçe
400
Evet ama Çin'den alınacaksa. Daha üstün modeli drop Plus'ın ses kartı yenilenmiş modeli.

17.53US $ 43% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress 3. veya 5. ürünü seçin.

Yeşil rengi için konuma bakabilirsiniz Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim

Türkiye'den olacaksa.
Bu üçüne bakabilirsiniz.

@Shuichi Tatsuo hocamın tavsiye ettiği e 900 Pro'yu sipariş ettim şu an gümrükte drop Plus markasız haliymiş yenilenmiş modeliymiş.

Ses olarak CH321'den daha iyi bir deneyim sunarken, mikrofon olarak Cloud2 ayarında bir ses iletmekte.

250 300₺ için 7.1'i gayet tatmin etmekte.

Kendimde kullanıyorum gayet memnunum.

Rampage'nin adam akıllı nadir ürünlerinden. Uzun kararsızlık neticesi buradan aldığım tavsiyeyle aldım 3 ay felan oldu gayet memnunum. Ses kalitesi güzel. Mikrofon kaliteli. Yalnız giriş seviyesi bir anakartınız varsa veya harici ses kartınız yoksa 5.1 modelleri pek önermiyorum. Ses kartı olanlar daha sağlıklı diye düşünüyorum.

Evet ama Çin'den alınacaksa. Daha üstün modeli drop Plus'ın ses kartı yenilenmiş modeli.

17.53US $ 43% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress 3. veya 5. ürünü seçin.

Yeşil rengi için konuma bakabilirsiniz Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim

Türkiye'den olacaksa.
Bu üçüne bakabilirsiniz.

Anlamadım şimdi E900 Pro drop Plus'tan daha mı iyi yoksa tam tersi mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı