Miromey Hectopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 67 Çözümler 1 7 Ocak 2021 #21 Excaliburmerlin dedi: Arkadaşlar FPS oyunlarında ses kasma odaklı alıyorum hangisi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Arctis 1 13 ocakta bime gelecek 350 TL den satılacak bence aciliyeti yoksa bimden arctis 1 al derim
Excaliburmerlin dedi: Arkadaşlar FPS oyunlarında ses kasma odaklı alıyorum hangisi dersiniz? Genişletmek için tıkla... Arctis 1 13 ocakta bime gelecek 350 TL den satılacak bence aciliyeti yoksa bimden arctis 1 al derim
Excaliburmerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 430 7 Ocak 2021 #22 TÇB dedi: İnternette "sesin karşıya gitmesi" sorununu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ürünün mağaza yorumlarında 3-4 tane gördüm hocam.
TÇB dedi: İnternette "sesin karşıya gitmesi" sorununu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Ürünün mağaza yorumlarında 3-4 tane gördüm hocam.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 7 Ocak 2021 #23 Excaliburmerlin dedi: Ürünün mağaza yorumlarında 3-4 tane gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... O kadar kişi almış fakat sadece 3-4 kişide olmuş. O sorun çözülebilir diye biliyorum hem.
Excaliburmerlin dedi: Ürünün mağaza yorumlarında 3-4 tane gördüm hocam. Genişletmek için tıkla... O kadar kişi almış fakat sadece 3-4 kişide olmuş. O sorun çözülebilir diye biliyorum hem.
Excaliburmerlin Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 430 7 Ocak 2021 #24 Miromey dedi: Arctis 1 13 ocakta bime gelecek 350 TL den satılacak bence aciliyeti yoksa bimden arctis 1 al derim Genişletmek için tıkla... Konuyu bu yüzden açtım fakat herkes bu indirime rağmen drop plus ya da hs50 öneriyor. TÇB dedi: O kadar kişi almış fakat sadece 3-4 kişide olmuş. O sorun çözülebilir diye biliyorum hem. Genişletmek için tıkla... Eğer üründe böyle bir kronik sorun yoksa yönelebilirim. 650 liralık ürün 350 liraya düşünce insan düşünüyor.
Miromey dedi: Arctis 1 13 ocakta bime gelecek 350 TL den satılacak bence aciliyeti yoksa bimden arctis 1 al derim Genişletmek için tıkla... Konuyu bu yüzden açtım fakat herkes bu indirime rağmen drop plus ya da hs50 öneriyor. TÇB dedi: O kadar kişi almış fakat sadece 3-4 kişide olmuş. O sorun çözülebilir diye biliyorum hem. Genişletmek için tıkla... Eğer üründe böyle bir kronik sorun yoksa yönelebilirim. 650 liralık ürün 350 liraya düşünce insan düşünüyor.