Dropshipping eğitimi alınır mı?

BizowiE

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, mzn danışmanlıktan 6000 TL ücreti bulunan dropshipping eğitimini almayı planlıyordum. Ancak forumda ve çevremdeki insanlar para tuzağı olduğunu söylüyorlar tüm eğitim satanlar için. Sizlerede danışmak istedim bana mantıklı gelmiyor şu anda açıkçası.
Forumda makul fiyata eğitim satan varsa görüşebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aylardır bir şirkete e ticaret konusunda marka temsilciliği yapıyorum. Daha önce çalıştığım şirkette de dropshipping üzerine çalışıyorduk. Bana kalırsa para vermeyin, çok istiyorsanız ücretsiz eğitimlere katılın ve bir şeyler öğrenmeye çalışın. İşi profesyonel olarak yapacaksanız zaten aracı programlara ücret ödemeniz gerekecek. Bu bütçeyi orada değerlendirebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, mzn danışmanlıktan 6000 TL ücreti bulunan dropshipping eğitimini almayı planlıyordum. Ancak forumda ve çevremdeki insanlar para tuzağı olduğunu söylüyorlar tüm eğitim satanlar için. Sizlerede danışmak istedim bana mantıklı gelmiyor şu anda açıkçası.
Forumda makul fiyata eğitim satan varsa görüşebiliriz.

Gümrük vergisi kargo derken neredeyse Türkiye fiyatını geçiyor Türkiye'de olan bir ürün satacaksaniz ama Türkiye'de olmayan şeyleri satacaksaniz mesela bazı elektronik parçalar bunları ilana koyarsınız sipariş geldikçe aldığınız fiyatın üstünde satmaniz gerekir normal olarak fakat elinizde bir ürün olmadigindan sürekli tekrar kargo parası ödersiniz ve yüksek fiyata satmak zorunda kalırsınız ondan dolayı bence mantıksız ve şu an piyasada birkaç site var sadece ve neredeyse bütün piyasa onlarda ondan dolayı mantıksız bence bu dropsphinhg ya da ucuza satan adamdan alıp elimde ürün olmadan pahalıya satım olayi saçma bir tik ama benim düşüncem bu başkası mantıklı açıklama yapabilir.

Aylardır bir şirkete e ticaret konusunda marka temsilciliği yapıyorum. Daha önce çalıştığım şirkette de dropshipping üzerine çalışıyorduk. Bana kalırsa para vermeyin, çok istiyorsanız ücretsiz eğitimlere katılın ve bir şeyler öğrenmeye çalışın. İşi profesyonel olarak yapacaksanız zaten aracı programlara ücret ödemeniz gerekecek. Bu bütçeyi orada değerlendirebilirsiniz.

Hocam biraz bilgim var daha önce EBay'e 3 ürün koymuştum 4 görüntülenmesi falan vardı bir ürünün sonradan bakınmayınca suspend yedi hesap Amazon düşünüyorum ama nasıl bir yol çizeceğim bilmiyorum. Acaba internette e-book falan var mı uzun uzun bulamadım da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı