Technopat Üyeleri Katman Listesi

Pek önemli olmamakla birlikte anlıyorum, eğlence amaçlı yapmışsın kendimi hariç tutarak bilgisel olarak S-tier'lik forum üyelerine sırf tanımıyorsunuz diye B veya C gibi komik bir sınıflandırma yapmamalısınız, bana göre saçma tavsiyeleri olan C'yi hak edecek kişilere de S vermişsiniz.
Siz böyle deyince benim de aklıma yattı iyice. Foruma katkısı/bilgisi ve üslubu/kelime seçimine göre bir ciddili tier list yapmak lazım. "Çok bilgindir ama kibirli konuştuğu için: S-" misali.
Tabii bayağı nazik ve iyi kelime seçimleri yapmak lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sinirden ağlicam. Hem yorumsuzum hem de S tierdeyim, yorum yoksa C verseydiniz ben yine okeydim. 🥹
@wraxos woo bayram hoca benden daha bilgilidir de konular eskisi gibi cevapsız kalmadığından ve niş sorular sorulmadığından cevaplamıyor diye düşünüyorum. Bana gelirsek ...

Kısacası beni tierine daha önceden açılan konu gibi "Linux" ile tanımlayacaksanız o tiere almayın.

@Sakuya Izayoi 😂😂 Çok iyi olmuş eline sağlık.
Yusuf İpek babamdır bu arada neden sansürlediniz ki? Linuxla alakalı mevzularsa gram bilgim yok tek bildiğim linuxun bir işletim sistemi olduğu :D yine de farklı konular için takip ediyorum on numara sevdiğim bi adam o yüzden merak ettim bir ofsaytı mı var acaba diye.

Screenshot_2025-12-06-09-16-25-609_com.android.chrome-edit.jpg

Niye öyle diyorsunuz beyefendi alındım gücendim.
Eline sağlık hocam. Listede kendimi görmeyi isterdim fakat yazmanız bile yeterli. Konuşmama sebebimiz genelde bizim kategorideki kişilerin artık sabitlenmiş olması 😃

Son düzenleme:
@Sakuya Izayoi hocam öncelikle elinize sağlık gerçekten uğraş vermişsiniz. Listede olmama şaşırdım doğrusu. Forumu ne kadar oldukça aktif kullansam da genellikle çok mesaj atmadığımdan tanınmadığımı sanıyordum. Kendimi de görmek mutlu etti açıkçası. Umarım daha fazla birbirimizi tanırız ve güzel geçiniriz. İyi sosyaller.

şu çay partilerine beni de etiketleyin ya. İlla kendimiz mi bulacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı