Dropshipping nasıl yapılır?

whisper21

Hectopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
323
Ben stoksuz satış yani dropshipping yapmak istiyorum. Ama kafama takılan bazı şeyler var.
1.1000 TL bütçe ile e ticaret sitesi kurmak için hangi yazılımı önerirsiniz?(ticimax, shopify, ikas)
2.Instagram ve facebooka 100 liralık reklam vermek istiyorum nasıl veriliyor reklam?
3.Stoksuz yani elimde mal tutmadan tedarikci ile anlaşmak gerekiyormuş. Tedarikciyle anlaştım sitemden kar ile malı sattım tedarikci nasıl gönderecek malı ne diyeceğim tedarikciye kargo nosunu falan mı vereceğim? Benim payım nereye yatıcak kazancım?
Bir de şöyle bir plan var aklımda.
1000 TL bütçeyle mal alıp reklamlar ve siteme ekleyeceğim. Malı satıp kargoyu kendim göndereceğim stoktan. Bu web site yazılımlarıyla pos vs veriyorlarmış ödeme yöntemi falan her şeyi koyabiliyormussun.
Son plan siparişi alıp AliExpress vs sitelerde kendim malı alacağım adres olarak sattığım kişinin adresini vereceğim ürün gidecek. Bana bir yol gösterir misiniz?
Şu an sermayem yok. WordPress ile de site kuruluyormuş. Siteyi kursam bedava instagrama falan malı koysam dropshipping yapabilir miyim? Siteyi kurdum sipariş aldım bedava tedarikciyle konuştum malı gönderdiler. Benim para elime nasıl geçecek?
 
Dropshipping yerine kendi gelistirdigin urunu veya hizmeti satmaya calismak (reklam vs) daha mantikli gibi. Dropshipping'de en buyuk sorun, urunu iade ettiklerinde sana iade edilmis oluyor. Iade edilen mallar devamli sorun haline gelir. Bu yazdigim benim kendi bilgilerim yanlış biliyorsam affola.
 

Geri
Yukarı