Dropshipping yapılır mı?

• Konuyu başlatan Kaef
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.766

Kaef

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba internette sık gördüğüm stoksuz satışı yapmak istiyorum. Sizce yapılır mı gerçekten kazandırıyor mu?

Internet kismini bilmem fakat gecmiste profesyonel olarak satiscilik yaptim. Bazen uzak dogudan mal alip yurtdisina gondermem gerekiyordu ve mali turkiyeye sokup gumruk isleri ile ugrasip bir daha ihracat yapmak mantikli olmayabiliyordu gerek msaraflar gerek teslimat suresi bakimindan. Kisacasi dropshipping sadece bir lojistik terimi.
Senin sorun ozunde Online Ticaret yapilir mi? Cevap evet. Ama senin sorunun icerisinde hicbir platform, urun, fiyat bilgisi olmadigini goz onune alarak konu hakkinda bir fikrin olmadigini ongoruyorum bu sebeple yapilmaz.

Arkadaşlar bende merak ediyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizlere çok sevinirim. (Mesaj atma sebebim bildirim almak içindir.)

Arkadaşlar bende merak ediyorum bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa bizlere çok sevinirim. (Mesaj atma sebebim bildirim almak içindir.)
Bir şey satacaksan çevrene sat, harçlık çıkarırsın.

Dükkan kirası, vergisi, iade ürünün kargo ücreti, rekabet için ucuz fiyata satman gibi sürüsüyle olumsuz yönü var.
Bunları geç ürünü satıp satamayacağın dâhi belli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı