DS 4 bağlanmıyor

Gwinr0

Hectopat
Daha fazla  
Kontrolcüyü bilgisayarın Bluetooth'u ile eşleştiriyorum ilk önce bağlanıyor anlık olarak sonra bağlı değil daha sonrasında da eşleştirilmiş diyor Bluetooth'u kapatıp açtığımda Wireless Controller siliniyor. Arkadaşlarımın PC'lerinde denedim onlarda sıkıntısız bağlanıyor ancak benim cihazımda bağlanmıyor 1. hafta önce sıkıntısız kullanıyordum. Başka bir orijinal kol bağlamıştım PC'ye ondan sonra benim kolum(replika) Bluetooth'u çalışmamaya başladı ancak kablo ile hala kullanabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

1703272360170.png

1703272383469.png

1703272390903.png

Kontrolcüyü bilgisayarın Bluetooth'u ile eşleştiriyorum ilk önce bağlanıyor anlık olarak sonra bağlı değil daha sonrasında da eşleştirilmiş diyor Bluetooth'u kapatıp açtığımda Wireless Controller siliniyor. Arkadaşlarımın PC'lerinde denedim onlarda sıkıntısız bağlanıyor ancak benim cihazımda bağlanmıyor 1. hafta önce sıkıntısız kullanıyordum. Başka bir orijinal kol bağlamıştım PC'ye ondan sonra benim kolum(replika) Bluetooth'u çalışmamaya başladı ancak kablo ile hala kullanabiliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2061704

Eki Görüntüle 2061706

Eki Görüntüle 2061707
DSHidMini kullan.

O DS3 için değil mi bende zaten DS4Windows uygulaması var bilgisayara kablo ile bağlayıp DS4Windows uyuglamasını açınca çalışıyor ancak ben Bluetooth kullanmak istiyorum.
Kolun Bluetooth sürücülerini yüklemeyi dene o halde. DS4 destekliyor diye biliyordum.
Anakartın da Bluetooth sürücülerini güncelleyebilirsin.

Kolun Bluetooth sürücülerini yüklemeyi dene o halde. DS4 destekliyor diye biliyordum.
Anakartın da Bluetooth sürücülerini güncelleyebilirsin.

Ama şöyle bir şey var arkadaşlarımın DS4 kollarını benim bilgisayarımda kullanabiliyorum onlarda benim DS4'ü kendi bilgisayarlarında kullanabiliyor. Benim DS4 çalışıyordu sonra bir gün oynayayım dedim bağlamaya çalıştım bağlanmadı.

Bağlamaya çalıştığımdaki halinin videosu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı