DS2 mi Crimson desert mi?

roxtey

Hectopat
Death Stranding 2 ile Crimson Desert arasında kaldım. Sizce hangisini alayım? Eneba sitesinde Crimson Desert 2000 TL civarı alacağım. DS2 70 dolar maalesef :(

Tabiiki de Crimson Desert. Death Stranding ne yapacaksın? İlk oyunla aynı zaten. Dümdüz kargo taşımaktan başka yaptığın bir şey yok. Crimson'da yapabileceğin çok aktivite olacak. Düşünmene bile gerek yok. Oyun güzel çıkar umarım.

Tabiiki de Crimson Desert. Death Stranding ne yapacaksın? İlk oyunla aynı zaten. Dümdüz kargo taşımaktan yaptığın başka bir şey yok. Crimson'da yapabileceğin çok aktivite olacak. Düşünmene bile gerek yok.
Peki playstation 5 var bende sence ona mı alayım yoksa ryzen 5 5600 rtx 4060 lı sistem bu oyun için yüksek ayarlarda yeterli olur mu dersin

@roxtey Donanım problemi yaşamaman açısından PS5 daha iyi olur gibi. Zaten kolla oynanması gereken bir oyun. Fakat sistemin kaldırır. Optimizeye bağlı. Bütçene hangisi uyarsa sana kalmış. Dediğin gibi Eneba uyguna geliyor. Ben de oradan aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Standart PS5 için performans videosu gelmedi. Videonun başında "PC'nin öncülük ettiği oyun gibi duruyor" diyor. Aciliyetiniz yoksa ayın 18'ini bekleyin. Ambagosu kaltığı zaman daha rahat karar verirsiniz. Tabii yine de sizin kararınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Standart PS5 için performans videosu gelmedi. Videonun başında "PC'nin öncülük ettiği oyun gibi duruyor" diyor. Aciliyetiniz yoksa ayın 18'ini bekleyin. Ambagosu kaltığı zaman daha rahat karar verirsiniz. Tabii yine de sizin kararınız.

oyunda çok şey var tamam ama bu olan şeyler bana kalitesiz olucakmış hissiyati veriyor ondan hala karar veremedim şuan death stranding 2 göz kırpıyor :D

Tabii ki de Crimson desert. Death Stranding ne yapacaksın? İlk oyunla aynı zaten. Dümdüz kargo taşımaktan başka yaptığın bir şey yok. Crimson'da yapabileceğin çok aktivite olacak. Düşünmene bile gerek yok. Oyun güzel çıkar umarım.

Normalde kalbim kırılırdı ama DS2 boykot o yüzden sıkıntı yok.

Ama tabii ki Crimson Desert.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı