aerewn Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2025 #1 Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2025
Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.284 Çözümler 53 Yer Bursa 22 Ekim 2025 #2 aerewn dedi: Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Data kablosu kullan, yani alacağın kablo hem şarj hem de veri aktarımı yapabilirsin. Artı 0 Eksi
aerewn dedi: Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Data kablosu kullan, yani alacağın kablo hem şarj hem de veri aktarımı yapabilirsin.