aerewn Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 01:03 #1 Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 01:18
Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim?
HakanXD Kilopat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 5.584 Çözümler 47 Yer Bursa Bugün 02:30 #2 aerewn dedi: Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Data kablosu kullan, yani alacağın kablo hem şarj hem de veri aktarımı yapabilirsin. Artı 0 Eksi
aerewn dedi: Kontrolcümün orijinal Micro USB'si koptu. Farklı bir USB taktığımda sadece şarj ediyor, bilgisayarımda kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Data kablosu kullan, yani alacağın kablo hem şarj hem de veri aktarımı yapabilirsin.